reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kurcze bo wczoraj ryczałam już 8-) ale to przez temat z ninja i mi lepiej, potem te boleści w nocy i mieliśmy już jechać na ip... Niby przeszło ale boli nadal, całe biodra, uda, a Pat mnie nie chce zdiagnozowac :(

Kochana to juz nie ten etap ciąży żeby z każdym bólem jeździć na IP :p może od leżenia Cię boli :p
Zresztą przecież masz papierek wiec nawet jak się zacznie to pojedziesz i zrobią Ci cc ;)

Wiem dr Pat Quinn ,ale lekarz kazał jechać jak tylko coś by mnie niepokoilo hehe

Możliwe że od leżenia...

Jeszcze 14 dni....

Doli bo Twój lekarz nie wie że taka panikara jesteś :D tak to na pewno by nie wypowiadał słów "jak tylko cos Panią zaniepokoi" :D

reklama
Do góry