reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny, ciezko za wami nadazyc, kilka godzin a juz prawie caly tydzien obstawiony porodami.
A tu przeciez jeszcze jakas niespodzianka moze sie zdazyc...

Czekam na srodowa wizyte i zobaczymy czy cos sie tam na dole rusza, tak straszyli na poczatku ze nie ma szans do swiat wytrwac a tu cisza totalna, nawet przepowiadajacych brak... ide zbierac zabawki z podlogi, troche gimnastyki moze zmotywuje malego uparciucha...

Oltoma jutro jrszcze marzec;) Adas bedzie marcowy.
No tak, ale my tu wszystkie forumowiczki kwietniowe! No chyba, żadna która urodzi/ła w kwietniu nie przepisuje się do marcówek :tak:

Marcowy ale chodziło pewnie o Adasia że pierwszy z kwietnia a szykuje się chyba 3;)

Natasza, dokładnie to mam na myśli!!!!

Oltoma ja tak syna rodzilam :D hehehe

To ciekawe jak będzie teraz. Szkoda, tylko że to 1-szy dzień Świąt!!!

Marelaaaaaaa wow! Idziemy leb w leb z dzieciaczkami :) podwojne marcowki :)

Natasza usmialam sie z posta Doli tu nie smok potrzebmy tu skalpel :))
Ale przynajmniej z m pouzywaliscie :P

Margo sciskam :*

Sorry ze nie odpisze na wszystko ale siedze w szpitalu z tym spojeniem i czekam :( bol coraz gorszy :(

Hmm... Trochę długo... Mimo wszystko wolałabym pozostać kwietniówką, bo już od dawna mam dość tej ciąży :P Poza tym nie mogę się już doczekać, żeby zobaczyć i przytulić Małą. Moją własną córę :)

reklama
Doli chyba tak. Na razie czekam na lekarza.
Polozna zostawila mi moje akta i wszystko sobie jeszcze raz poczytalam. Godzina po godzinie relacja z porodu,po porodzie itp.
Napisali ze faza 3 trwala 3 minuty. Nie wiem co to. Aa juz doczytalam rodzenie lozyska.
I pekniecie 2 stopnia.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry