Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
YesTabasia no jest po prawa po lekach bo w koncu dzialaja.. ale mysle ze po wyjsciu czopki pojda w ruch..
Asiulka 87 mieszkasz nie daleko mnie hehe.. jestes ze sosnowca? ;-)
tak, ale ja nie roniłam. Wszystkie ciąże utrzymane, donoszone do tego żadnego obciążenia z tego co wiem nie ma u nas w rodzinie..
ale spytam, przez wzglad może na cukrzycę..no spytam na pewno
ale nabial mi mocno nie podnosi cukrow
nie wiem czy sięrozumiemy haha
kerna no wlasnie 2 razy udalo mi sie przed insulina uchowac teraz tez chce i sie pilnuje choc dzisiaj serniczka kawalek wszamalamale nabial mi mocno nie podnosi cukrow
a czytalam kiedys o tej diecie paleo i nie powiem przemawialo to do mnie tylko jednak jest dosyc restrykcyjna no i wysokotluszczowa
asiulka ze wzgledu na krwiaka mozesz miec troche pogorszone testy prenatalne zebys sie nie zestresowala
ja mam skierwanie na prenatalne ale chyba sie nie zdecyduje - co mi da wynik prawdopodobienstwaa wiek tutaj mocno mi pogorszy wyniki , bardziej sie opieram na usg genetycznym
raz mialam sprawdzane parametry i bylo ok a 30,09 bedzie jeszcze raz sprawdzane razem ze wszystkimi nardzadami wewnetrznymi bo wtedy byly narzady jeszcze malutkie i nie bylo widac super wyraznie