reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karinka pięknie wygladacie razem! Aż wzruszenie bierze. Gratuluję!!
Eewel dla Ciebie tez gratulacje dzielna dziewczyno!! Oby infekcja jak najszybciej przeszła. Poprosimy o zdjęcie Filipa :-)

Eewel gratuluje :) my tez do wtorku w szpitalu ...
Mały jest bardzo spokojny :)
Mialam troche problemy z krążeniem / ale wydaje mi sie ze ze strachu .., bylam cała spocona ze musieli dwa razy zakładać elektrody / wszyscy byli bardzo mili :)
Ogólnie zeby nie problemy z krążeniem to była rewelka :)
Przedchwila stałam na chwile ...

ImageUploadedByForum BabyBoom1427983910.491437.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427983910.491437.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427983910.491437.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 90
Karina Kubuś śliczny! ! Mama zadowolona i spokojna i to najważniejsze ;)
Mój to szczypior że ubranka na 56 duze :) i okazalo sie ze mam za malo tego rozmiaru :))

Tabasia żyje :) dochodze do siebie ale jest ciężko bo jestem na 2os sali i fanatuczką kp i takie szopki tu odchodza ze masakra lacznie z tym ze m jej dziecko do cycka dostawia albo ze dzis byla babka z poradni laktacyjnej..a jej maly sie całą dobę praktycznie drze..bo to juz nie płacz :-/ obłęd !! Ja dostałam niby dzis troche pokarmu ale nie mam sutków i maly nie ma za co zlapac:-/ mam sprobowac jeszcze z nakladkami a jak one nie pomoga to bede troche sciagac jak sie uda..

Eewel gratulacje !! Najeazniejsze ze wszystko jest dobrze: ) jak sie czujesz po cc?

Karina krążenie to na pewno przez nerwy i stres czekasz w skupieniu na wazny moment az uslyszysz płacz malucha a pozniej już tylko lepiej. .ja w pewnym momencie miałam ciśnienie 180/120...takie nerwy jak czekałam na płacz Adasia

Doli kciuki za wizytę! ! Panika to Cie ogarnie jak lekarz powie jutro cc :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry