Myla Novak
Fanka BB :)
Pat jakie nudy? To się dopiero zacznie! Wiesz ile rzeczy potencjalnie może być takiemu noworodkowi???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny.miałam sie juz wczoraj odezwać ale kiepsko internet tu działa. Filip sie urodził wczoraj w końcu bylo cc bo zamiast do wyjścia pchal sie w stronę kręgosłupa i trzymał sie spojenia.
niestety zostajemy na święta w szpitalu bo sie okazlo ze byla infekcja wewnątrz maciczna i dostajemy antybiotyk. Maly wazyl 2980 i ma 50 cm.
![]()

Karina Kubuś śliczny! ! Mama zadowolona i spokojna i to najważniejsze
Mój to szczypior że ubranka na 56 duzei okazalo sie ze mam za malo tego rozmiaru
)
Tabasia żyjedochodze do siebie ale jest ciężko bo jestem na 2os sali i fanatuczką kp i takie szopki tu odchodza ze masakra lacznie z tym ze m jej dziecko do cycka dostawia albo ze dzis byla babka z poradni laktacyjnej..a jej maly sie całą dobę praktycznie drze..bo to juz nie płacz :-/ obłęd !! Ja dostałam niby dzis troche pokarmu ale nie mam sutków i maly nie ma za co zlapac:-/ mam sprobowac jeszcze z nakladkami a jak one nie pomoga to bede troche sciagac jak sie uda..
Eewel gratulacje !! Najeazniejsze ze wszystko jest dobrze: ) jak sie czujesz po cc?

Karina cudoGratuluje.
Tabasia zyje. Ale nie jest latwo. Mlody to mega ssak. Jeszcze w szpitalu choc moglismy dzis isc ale musialabym jutro na zdjecie szwow przyjezdzac a to 40 km w jedna strone bez sensu ciagnac malucha. Moglabym u nas ale nie zaryzykuje moim szpitalem;/.
A przy okazji to i mi mozesz urodzic. Ja juz wypafam z obiegu. Chyba ze wpadka.
Muminek pazury cudo.
Matko zarty Was nie odpuszczajasutki w samochodzie
To i M odrazu z tylu auta
Lei a jakby zemdlalno jak tak mozesz chlopa straszyc
Ewel gratulacje!!!
Natasza sliczny![]()