• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Doli no myślę że jutro to już na sto procent, bo jutro mają być wyniki tych przeciwciał i zdecydują czy szczepic małego czy nie. Mam nadzieję że wyjdą pozytywne i unikniemy tej szczepionki. No i jestem ciekawa czy u Laury to faktycznie ospa czy jakieś inne dziadostwo.

Lei biedulko. Trochę lipa z tym terminem. Ciekawe co ci w szpitalu powiedzą.

Myla no to dajesz. Już praktycznie po świętach, wciągaj szybko kawę i słodkie i możesz rodzić lol :D

Ostatnia edycja:
reklama
Myla kurcze wysnilam Ci poród na dziś! Hehe dajesz, dajesz!!! :D siadaj na smoka :p

Lei może u Ciebie to faktycznie już, już :) ja też mam nerwa a mąż " nie możesz się inaczej wyżyć tylko drac się?? " Haha, może pobiegać pójdę :p

Pat bo on na udach siedzi przecież :D

No ciekawa jestem, czy któraś dziś urodzi, weekend minął:)
Pat, możliwe, wczoraj przemarzlam u teściowej, dobrze, że małej nic nie jest. Zdrówka dla Was!
Mila, super, że takie warunki, ładny widoczek:)
Muminek,zaszalalas z tym sprzątaniem, to jeszcze smok w domu i może urodzisz:)

U mnie dziś nic z tego nie będzie, może jednak Myla. Skurcze jeszcze się pojawiają, ale rzadko, chyba, że w nocy znowu ruszy, byłam się wykąpać i zbieramy się do mamy na obiad. Ale zaczynam mieć stracha, a w dole cały czas mam wrażenie jakbym czuła rozpieranie:-P

Hej dziewczyny ja co prawda majówka ale to sie jeszcze okaze [emoji51][emoji4] dziś na wizycie okazało sie że mała waży juz 2900 a mamy 36 tydz czy to nie za duzo [emoji7]
czy któraś. was tak miała ? I ile nabiera wagi pod koniec bo mi dr powiedziała ze no do 3400 pewnie dobije ale kezeli w ciagu 2tyg urosła 400 to hm...

Mila83 piękny widok nawet nie wiesz jak miło spotkać Polkę w Hiszpani co prawda ja na Gran Canarii [emoji5]️
Czy mozesz w wolnej chwili jakieś info na temat porodu jak wyglądało ? Rodzisz w prywatnym szpitalu ?
Orientujesz sie czy jest jakaś pomoc finansowa typu becikowe itp [emoji4] oczywiście napiszesz jak bedziesz miała czas [emoji4]

Melduje sie z domku
Wyszlismy wczoraj wieczorem ze szpitala, az do 18 nie bylo decyzji czy mozemy isc czy nie bo ciagle cos pediatrze nie pasowalo i nie wiedzialam co bo niby wszystkie wyniki w normach, usg ok , to ciagle zlecala dodatkowe badania "bo wolala sie upewnic" i dopiero jak mi wypis przyniosla i go przeczytalam to dowiedzialam sie ze mloda byla owinieta pepowina wokol glowki i gazometria z krwii pepowinowej nie byla najlepsza Mimo ze apgar ma 10 od poczatku stad te wszystkie dodatkowe badania :( :( ale ze tez nie powiedzieli mi wczesniej
facepalm.gif
a ja sie dziwilam ze podczas porodu czulam ze mloda jest juz miedzy nogami a polozne zakazaly mi przec i trwalo to dosyc dlugo
no ale na szczescie wszystkie kolejne badania sa ok , malutka przesypia praktycznie cale dni, pieknie je ale tez i krzyczy co sil w plucach jak jej tylko cos nie pasi
smile_anim.gif

Jak patrzymy na stare zdjecia dzieci to chyba bardziej jest z wygladu podobna do synka - bo tez ma takie lekko skosne oczy ale ma drobniejsza dziewczeca buzie , wogole w szpitalu polozne sie nia zachwycaly
smile_anim.gif

z zachowania na razie przypomina corke bo tylko je i spi zobaczymy jak bedzie dalej
smile_anim.gif

Dzieci zachwycone :) ciagle by ja tylko glaskaly

Margo , Mila mega gratki czytalam ze szpitala ze wy tez juz po :) Margo przykro mi ze teraz tez nie obylo sie bez komplikacji podczas porodu :( trzymajcie sie dzielnie *)

zaraz ponadrabiam nasz watek i jak malz mi zgra zdjecia na kompa to wkleje zdjecie malutkiej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry