reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Muminek ja mam tak z moja rodzina że mam wyrzuty sumienia że czuje że mnie irytuja chociaż wiem że robią to e dobrej wierze ale czasem juz jestem zmęczona wszystkim po prostu -_- ale ja tak zawsze miałam że najpierw się na nich wkurzalam itp a później było mi przykro :D

Sharmota a co za wzór do obliczeń mialas ?:D

Mnie to masowanie tez tak wkurza, ze nie moge..:crazy: Zaczynam a potem przerywam bo juz mam dosyc..

Moj kochany maz tylko skacze koło mnie i mi humor poprawia i naaawet mu wychodzi.

Jak ja chce juz urodzić! :sorry2:

Wczoraj mnie wypytywał o trzecie dziecko :baffled: moze jak sobie adoptuje...:-D

Kurde twoj tak skacze kolo ciebie i jeszcze ci zle. Moj caly dzien w pracy a jak wraca to tez nie skacze. A ty jeszcze na drugie czekasz a on juz o trzecim mowi, dobre:szok:

Myla biedaku, widzę że masz niechcieja na całego!

KinaM ja nie znoszę masowania, strasznie mnie to irytuje i jeszcze nie dziala:/ zezarlam obiad i teraz czekam na jakąś akcje jak na zbawienie. ale jak widać moja córka ma mnie w głębokim poważaniu i nic na nią nie działa.
ja mam dobrych teściów ale ostatnio mnie strasznie irytują i mam wyrzuty sumienia ze tak jest. oni się starają itd ale z jakiegoś powodu im bardziej się starają tym bardziej ja jestem zirytowana:(

Moja tesciowa tez sie stara ale za bardzo i mnie to denerwuje.

Dawajcie, zaczynajcie rodzić, bo może i ja się skuszę. Według MOICH obliczeń, to w przeciągu dwóch dni powinno to się stać. Według obliczeń Gin to 10 kwietnia jeszcze mam wizytę ustaloną. ehh

wróciłam od dentysty, na żywca borował ząbka. Umarłam po raz pierwszy. Nienawidzę tego. Zatruł go. Może boleć 2-4 godzin.
I boli, ojjjj boli.Mam wrażenie, że pół twarzy. l Wzięłam apap, bo już nie daję rady. Idę spać. Proszę jednak nie rodzić, póki mnie nie ma:D:D

Dobranoc =)))

Oby bol przeszedl:tak:

To jest nas wiecej. Moi rodzice sa kochani a ja jestem niedobra ale mi wybaczają ze wzgledu na ciąże heh, moj maz to samo i tesciowa tez. Mam wyrzuty, ze się czepiam i troche dogryzam, krzyczę na corcie czasem, zwracam uwagę mężowi ciagle o cos :-( ale on wie, ze to ciaza bo ogolnie sie tak nie zachowuje.

Moje uczucia do teściowej znacie. Kochana kobieta i babcia. Moja mama tez jest super, choc czasem mnie wkurza :-D ale malutka uwielbia, tak samo jak moj tato.

Jak mnie to wnerwia miałam kilka skurczy takich co 11-12 minut takie bolesne juz a teraz znowu jakby ustawami bo juz 15 min cisza ale za to boli mnie krzyż. Kur.. Czy nie mogą mi po prostu chlusnac wody???

Mam dziś podobne odczucia. Chyba zaraz pójdę spać. Wróciliśmy od rodziców. Znów najedzona i jest mi nie dobrze. Jak zmierzyłam skurcze u mamy to przez pewien okres były co 3-5 min(ok. 6-8szt), ale niezbyt długie i nie bolesne, potem z godzine nic, a teraz to znów różnie raz co 10,15 min, raz pół godziny nic, a ja już mam dość.

Po długich bojach z moim ręcznym laktatorem udało mi się odciągnąć dziś prawie 120ml.boze co za ulga. Myślałam że mi cycki rozsadzi od tego mleka :/

Wiko od wczoraj przybrał 60g także rośnie mi chłopak. Póki co je i śpi na zmianę a jak się budzi to ryczy wnieboglosy :)

Matik ja się zdecydowałam rodzić państwowości a to dlatego że klinika prywatna z mojego ubezpieczenia nie bardzo mi przypadła do gustu a po drugie 10 min od domu mam najlepszy w Barcelonie szpital pediatryczno-polozniczy. No i jestem mega zadowolona z wyboru pomijając fakt że jak przyjechałam to wszystkie sale porodowa były zajete i musiałam rodzić na chirurgii bo już dłużej nie dało się czekać. W sumie to nie ich wina i było całkiem śmiesznie :) a co do becikowego to niestety wycofali jakieś 4 lata temu, a płacili 2000 euro za dziecko. Teraz tylko jeśli pracujesz to możesz sobie odpisać od podatku 100eur miesięcznie za każde dziecko do 3 roku życia plus są jeszcze jakieś zasiłku dla biedniejszych rodzin ale to w każdej comunidad inne. A Ty długo już w Hiszpanii mieszkasz?

Fajnie ze mały rośnie [emoji1]
Od 3 lat mieszkam
Dziękuje bardzo za info
Ja w prywatnym bo Andrzej pokój a w państwowym który jest obok prywatnego tego niema a rodziłam juz wiec wole być sama [emoji5]️[emoji6] po za tym nie mango dla mnie znaczenia rownież i tak muszę jechać 30 min i tak

Szkoda ze wycofali bo było piękne becikowe [emoji4]
A Wy jak długo mieszkacie ?

reklama
Miła miałam tak samo z mlekiem jakiś czas temu takie bomby mi urosły że masakra i potwornie twarde ale odciagalam niewiele po 50 max bo podobno ile odciągnięte tyle się znów dorobi:/ i mi po 2/3 dniach przeszło a teraz czasem wolałabym wiecej miec :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry