Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie to masowanie tez tak wkurza, ze nie moge..Zaczynam a potem przerywam bo juz mam dosyc..
Moj kochany maz tylko skacze koło mnie i mi humor poprawia i naaawet mu wychodzi.
Jak ja chce juz urodzić!
Wczoraj mnie wypytywał o trzecie dzieckomoze jak sobie adoptuje...
![]()

Myla biedaku, widzę że masz niechcieja na całego!
KinaM ja nie znoszę masowania, strasznie mnie to irytuje i jeszcze nie dziala:/ zezarlam obiad i teraz czekam na jakąś akcje jak na zbawienie. ale jak widać moja córka ma mnie w głębokim poważaniu i nic na nią nie działa.
ja mam dobrych teściów ale ostatnio mnie strasznie irytują i mam wyrzuty sumienia ze tak jest. oni się starają itd ale z jakiegoś powodu im bardziej się starają tym bardziej ja jestem zirytowana![]()
Dawajcie, zaczynajcie rodzić, bo może i ja się skuszę. Według MOICH obliczeń, to w przeciągu dwóch dni powinno to się stać. Według obliczeń Gin to 10 kwietnia jeszcze mam wizytę ustaloną. ehh
wróciłam od dentysty, na żywca borował ząbka. Umarłam po raz pierwszy. Nienawidzę tego. Zatruł go. Może boleć 2-4 godzin.
I boli, ojjjj boli.Mam wrażenie, że pół twarzy. l Wzięłam apap, bo już nie daję rady. Idę spać. Proszę jednak nie rodzić, póki mnie nie ma
Dobranoc =)))

ale malutka uwielbia, tak samo jak moj tato.Jak mnie to wnerwia miałam kilka skurczy takich co 11-12 minut takie bolesne juz a teraz znowu jakby ustawami bo juz 15 min cisza ale za to boli mnie krzyż. Kur.. Czy nie mogą mi po prostu chlusnac wody???