reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia zlapaly mnie skurcze ale myślę że będą mnie tylko męczyć a nie urodze...bo dzisiaj mam wyjątkowo bolesne ale z moim szczęściem zaraz minie i o...

My dopiero wracany od teściów...źle nie było ale brzuch został wymacany. Zresztą po 1,5h poszlam do M bratowej i siedziałam z nią i jej synkiem wiec spoko :p tylko skurczybyki psuly mi wieczorc

sharmota jak masz internet to obejrzyj sobie Hart of Dixie - taki przyjemny serial, na poprawę humoru jak znalazl:)
a chłop durny i na to nic nie poradzisz, teraz musisz myśleć o sobie i dziecku a nie martwić się nie odpowiedzialnym facetem

Ach uwielbiam Hart of Dixie ale niestety ostatni odcinek zobaczylam przedwczoraj i teraz co? Podobalo mi sie tez Jej szerokosc Afrodyta.

Dzisiaj malo aktywna jestem bo moj m mi kupil nowy telefon i sie wprawiam w obsludze, ale apke BB juz sciaglam:happy: :tak:

Pat może cos ci ruszy

Ja teraz pol nocy nie będę spala... Mała dziwnie się wierci w brzuchu na dodatek.
Cyprianowi przeszło trochę i poszedł spać. Arek spi chyba juz z 2 godziny a ja leże i oglądał jakieś g wno na TVN i z nudów cos podgryzam cały czas

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry