Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Pozatym mnie denerwuja strasznie w robocie, nerwy mam w strzepach, wczoraj szef swoje madrosci zaczol a teraz i te hormony i poszlam plakac do lazienki z tych nerwow.
ja kwas biorę jeszcze zanim zaszlam w ciąże, jest b. ważny w pierwszych tygodniach - do końca 1 trymestru, potem nie ma znaczenia jużDziewczyny wczoraj czy przedwczoraj ugryzła mnie meszka. Kostka mi spuchła dość mocno, strasznie swędzi i momentami boliczy to moze byc niebezpieczne? Co z tym robic?
Dziewczyny bierzecie kwas foliowy? mi lekarz nie kazal i dziwne mi to?!
A tak zle sie czuje ze nawet jak wstane siku w nocy muli mnie i modle sie by zasnac szybko. Tez mam zolte uplawy teraz a co gorsza strasznie ciemny zolty mocz :/ wydaje mi sie ze mam za duzo progesteronu podobno jak jego mamyduzo to go wydalamy z moczem...
U mnie jeszcze jedna dolegliwosc! Kreci mi sie w glowie i mam wrazenie ze zaraz upadne zemdleje :/ jeszcze nie mam karty ciazy a dopiero 24 mam do lekarza bede w skonczonym 10tc ..