Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Kochane
Dawno nie zaglądałam ale nie miałam w ogóle czasu. Byłam w środe u gina dzidzia wygląda na 8t1d (z owulacji wynika 9t1d). Generalnie mało się dowiedziałam , dzidki nie zobaczyłam bo mój gin nie pokazuje monitora. Trochę nie fajnie ale mam nadzieję ze na prenatalnych 15 października coś zobaczę.
Wieczorem strasznie bolała mnie macica, w całości tak jak rośnie. Wzięłam nospe i liczyłam by nie wylądować na ostrym dyżurze bo chyba bym zwariowała. No to tyle u mnie a teraz ide was poczytać i nadrobić zaległości.
Neta - to trzymam kciuki, mam nadzieję, że zareaguje bardzo pozytywnie!!! Daj znać :-)
Dziewczyny, zażywacie magnez? jaką dawkę dziennie?
W moim preparacie jest 51 mg i biorę 3 tabletki dziennie, a dziś wyczytałam, że w ciąży zalecane jest 310 mg, tylko nie wiem, czy od początku czy od drugiego trymestru, muszę jeszcze poszperać, bo wizytę mam dopiero za 2 tyg.
Cześć wszystkim :-)
Co za dzień co za pogoda, tylko spać ;-) klikam z pracy, dobrze że już 15. Ostatnie 1,5 h jakoś przetrwam :-)
Mi lekarz zalecił jod, o magnezie nie wspomniał ale kupiłam zeby troszkę trawienie usprawnić :-)
dziewczyny dopadla mnie jelitowka :/ pol nocy spedzilam na/przed kibelkiem. cos okropnego i jak na zllosc zlobek dzis zamkniety, bo jakies swieto w Barcelonie. na szczescie maz zostal w domu, bo ja jestem nie do zycia.
neta, trzymam kciuki. mam nadzieje ze szef bedzie zadowolony z wiadomosci