Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj maz bardzo mi pomaga, lata po zachcianki, robi kanapki, zajmuje sie córcia, sprząta, masuje i poprawia mi humor jak moze
Rozmawia tez z brzuszkiem tak jak ostatnio, całuje na dzien dobry itd.Biedactwo ja mam to samo. Wczoraj lyknelam apap katar i bol gardla to masakra rano bez sil a mala sie uparla ze do przedszkola musi bo chcialam ja zostawic rano bez sniadania bo nie dobrze mi bylo lyklam tabletki i to byl blad dostalam bezplatne probki prenatal grip care na przeziebienie dla kobiet ciezarnych w skladzie czosnek i jezyna w przedszkolu slabo mi bylo podjechalam do mamy do biblioteki bo tam pracuje i polecialam do wc puscic pawia masakra ulzylo mi i do domu.. zjadlam kanapke obralam jablka i robie ciasto wloskie dla leniwychhej dziewczyny. Niewiem co sie ze mna dzieje, teraz gdy powinnam zaczac czuc sie lepiej to ja tak jakby ktos ze mnie cala energie wyssał... leze cay dzien, nie mam sily wstac z łóżka,zmuszam sie zeby rano wstac wyszykowac dzieci do szkolu i wracam do łóżka,cały dzien leze w stanie depresyjnym i ogolnie jest mi źle...
Tak jak u mnie ....Mnie też dzisiaj męczy okropny ból głowy![]()
Mam nadzieje ze z dziadkiem okDziewczyny płakać mi się chce... Ze jestem tak daleko od domu... Właśnie przeczytałam wiadomość ze mój dziadek miał wypadek w pracy. Jest w szpitalu. A ja nie mogę przy nim być![]()