Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie nie wiem położna była raz i nic nie mówiła o kolejnych wizytach. Owszem dała tel. do siebie i mówiła, że mogę dzwonić jak coś bedę chciała się doqiedzieć. Ważenia, mierzenia nie było. Posprawdzała małej buzie, piersi, brzuszek, pępek, pupe, mi krocze obejrzała, przeprowadziła wywiad o karmienie, kupki, itp poinformowała o lekarzach, pielęgniarkach.I tyle. Ale w środe mam wiz u neonatologa to może ją zważy. Bo aż sama się zastanawiam czy ona się najada przez to cmokanie. Nie wiem próbuje innych pozycji, ale w każdej cmoka, :-( :-\
Doli cyckow nie wolno chyba chwalic tak jak dzieci :/
dzisiaj sie obudzilam z bolacym cycemkawalek piersi boli przy dotyku bardzo ale nie jest czerwona ani nie wyczuwam guzka w tym miejscu :/ nie wiem co to
przystawiam mala do piersi jak najczesciej ale ona szybko przy tym cycku zasypia bo nie leci za duzo i musi duzo sily w ssanie wlozyc :/
nie wiem czy zmiana stanika ma tu wplyw czy moze wczoraj na dzialce podczas karmienia przewialam czy co ??
ech jak nie urok to sraczka
ja mam ostatnia wizyte poloznej w srode w sumie nie jest to potrzebne mi ale w zwiazku z tym ze malej lekarz jeszcze nie ogladal od wyjscia ze szpitala to juz wole zeby polozna ja ogladala
Tabasia a wy w koncu mieliscie juz ta wizyte u lekarza ?
Kuklaki jak wyjdziesz wczesniej to co na to tesciowa ? hihijakie sa "konsekwencje" ;P nie przestrzegania tych 40 dni ??
Anulka twoj maz przeszedl wszystkich z tym tekstemno ale chcial dla ciebie dobrze hahaha
Dzień z dziećmi, czyli wylany wrzątek na dłoń, ból niesamowity, jestem na prochach...
Starszy też łapę sparzyl, na szczęście nic nie ma, prócz krzyku zero śladu, nieco
Niech dalej wkłada łapy pod wszystko..
Młodszy dostał cyca o 10.40 i spał 2 godz, robię wszystko co radzicie i działa albo to kwestia nastawienia albo nie wiem. W łóżeczku ma poduchę kojec i śpi otoczony nim ze smokiem w buzi! Teraz je, z 1 piersi jak radzicie do oporu, nerwa ma to wtedy smok...
Nie chce mówić że jest lepiej...