reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Marela i Doli, ja też tak mam ze starszą, staram się jak mogę, żeby choć chwilę jej poświęcić, ale nie ma kiedy, a
jak mam chwilę to chciałabym odpocząć. Dobrze że tetaz pogoda to Roksi z dzieciakami goni po podwórku, przynajmniej nie odczuwa tak tego braku czasu dla niej.

Doli współczuję oparzenia :( widzę że jednak ciągniesz. pamiętaj połowa mleczka jest w cycach a druga połowa w głowie. a może spróbuj sciągać pokarm w czasie karmienia? ja dziś rano próbowałam odciągnąć, bo jutro potrzebuję wyjść na dłużej z domu i ledwo 30ml mi się udało. a teraz karmiłam małego i przystawiłam laktator do drugiej piersi i normalnie zaczęło lecieć jak z kranu :o w 2 minuty 50ml miałam :) może u Ciebie też taka metoda zadziała.

natasza, Adaś śliczny!

jejciu mnie Laura też strasznie denerwowała jak tylko wróciłam ze szpitala. cały czas sobie powtarzałam, że ona jest jeszcze malutka i nie robi mi na złość tylko nie radzi sobie z nową sytuacją, ale jednak nerwy mi puszczały i nie raz się na nią wydarłam. teraz już jest lepiej. na szczęście jest moja mama i się nią dużo zajmuje. ale jak pojedzie to ne wiem jak dam radę sama z dwójeczką :/

spalam pol dnia , chyba mnie wczoraj jednak przewialo na tej dzialce i zrobilo mi sie zapalenie piersi :( po poludniu doszla dosyc wysoka goraczka :( dobrze ze malutka wspopracowala
obkladam sie kapusta i lykam przeciwgoraczkowe jak do jutra nie przejdzie to pojde po antybiotyk do lekarza :(
a jutro na usg bioderek mialam jechac z Basia ale z taka goraczka to raczej nie wsiade do auta :(

Doli widze ze ty tez mialas "swietny" dzien :( :( wspolczuje tego oparzenia bo bedzie cie bolec kilka dni :(

Natasza ty masz taka piekna pogode :szok: u nas 14 stopni i lalo przez pol dnia :( teraz sie wypogodzilo
ale Basia wczoraj tez bez czapki byla choc w spiworku ma kaptur wiec jakby jednak byla ;P

Babydust współczuje..bo wiem jak się czujesz..niby ciepło a jednak jeszcze trzeba bardzo uważać. . zdrówka życzę!!

Doli a widzisz !! Dobre nastawienie i bez stresu!:)
Myla ciekawe jak u Ciebie..jak chustonoszenie??
Ja się umówiłam na kurs ale terminy wolne dopiero na 18 maja..ale lepsze to niż nic :)

Natasza no nie chwalę bo noc przed nami i pewnie znowu będą jakieś atrakcje...

A poza tym Gdzie dziewczyny które urodziły już dawno? Amisia, anemone, Joanna????

reklama
Ja wychodzę wieczorem ok 19 ze starsza na godzinke na spacer, wtedy jestem 100% dla niej. A tak to zawsze znajdę chwile zeby poukładać klocki czy sie powygłupiać chwile. Choc cierpliwości mi brak, dzis triche pokrzyczalam na nia jak mendzila..ogolnie czesto krzyczę na nia i o to mam do siebie pretensje bo ona dopiero 1,5 roku skończyła 3 dni temu :-(

Mojego jeszcze nie ma, jest u kumpla. Ja miałam wolne w weekend to on tez ma prawo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry