reklama

Kwietniowki 2015

Lei... Nie chce straszyć ale 1.5 roczniak to niebo w porównaniu do 3-4 latka.. Serio... Te glupie pomysły... Ciągle gadanie. .

A mój już usypia - starszy a ja czatuje z cyckami zamiast się kąpać i kolejna godz leci..

reklama
Katla to gratulacje !:) malutka stwierdziła że woli maj :)

A mój mały dzisiaj łącznie spał może 3h...a tak to albo marudzil, albo wręcz wyl albo cycal...chyba go brzuszek męczy...

Ostatnia edycja:
katla,
gratulacje! W końcu :)

Ja dzisiaj Małą zostawiłam z (jej) ojcem, bo musiałam pozałatwiać parę spraw na mieście. Wracam, a ten do mnie, że ma jej dość, bo marudziła i spać nie chciała :D Ostatnio córa trochę się męczy - niespokojnie je i trudno jej zasnąć na dłużej. Widzę, że jest niewyspana, ale już nie mam pomysłu, jak jej pomóc :/
Do tego ostatnio mnie jakoś dziwnie cycki bolą.. Gdy przychodzi pora karmienia (tudzież pomyślę o karmieniu małej;) ), to już nie bolą całe, tylko czuję takie dziwne kłucie w sutkach. Czy to normalne?

No właśnie, niby to z tego się bierze. Jednak wcześniej bolały całe cycki, a teraz tylko to intensywne klucie w sutkach. Ale skoro Wy macie tak samo, tzn. że wszystko w porządku ;)

reklama
Doli oczywiscie mnie rozlozylo, to bylo do przewidzenia, jem czosnek. herbate z cytryna i malinami itp... ledwo zyje normalnie.. a do tego Mikolaj daje popalic... wiec mama i moj sie nim zajmuja... dzis nie dam rady go nosic itp...:-(jutro jak mi nie przejdzie to ide do lekarza, zreszta mam jutro wizyte u gina, ciekawa jestem jak moje dzisiejsze badania...
p.s współczuję oparzonej ręki!

Anulka wspolczuje nocki..:-( mam nadzieje ze dzisiejsza bedzie lepsza!

Natasza super fotki, dzis pogoda swietna byla na spacer.... mama poszla z maluchami a ja siedziala w domu i mialam okazje pospac...:tak:a spiworek super!

katla gratulacje;-)

Ja oczywiscie chora, rozlozylo mnie dzis juz na maksa... kicham, smarkam, glos zmieniony, oczy lzawia itp..ech.... :-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry