reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Byłyśmy dziś na usg bioderek, wszystko w porządku :) za 2 m-ce następny raz mamy się pokazać.
Małgosia też już się obraca z brzuszka na plecki :)
Ona też mnie woła, bo to ewidentnie nie płacz, jak chce na ręce i bardzo szybko się uspokaja, jak ją wezmę. Chyba wszystkie dzieci tak mają, nie chcą same leżeć gdzieś obok, jeszcze nie potrafią się same bawić, a śpią coraz mniej, to chyba normalne, że chcą być przy mamie, czuć jej zapach :)

reklama
Matik kurcze nie pisze nigdzie jaka moc, na sprzecie pisze tylko ze wchodza 4 baterie AA.
A o mocy nic:eek:

Cześć Dziewczyny,
Witam się po weekendzie.

U mnie też jakiś kryzys..
Noce mamy w miarę dobre (od północy mała budzi się co 3,5 godziny, najada i dalej idzie spać). Za to w dzień bonanza... Dzisiaj moje dziecko nie spało do 15.30 (teraz na szczęście śpi ale i tak budzi się co chwilę). Najedzone jest, pielucha czysta, brzuszek miękki a i tak ryczy. To nawet nie ryk to po prostu histeryczne darcie. Wystarczy że ją na ręce wezmę i już jest spokój, nawet kołysać jej nie muszę. Ale przez to nic nie mogę zrobić. Śniadanie jadłam na raty.. masakra jakaś.. jestem wykończona. Przez to jej zachowanie nawet nigdzie z domu nie mogę się ruszyć.. ech mam nadzieję że to przejściowe. Doli to obie mamy małych terrorystów...

Kończę bo moje dziecko się właśnie obudziło... Ja się chyba wykończę...:-(

No u mnie nocka spokojna, wiec nawet dosyc pospalam sobie...

Anniaa dobrze ze zapalenie przeszlo:tak:

Doli moj tez ma syndrom raczki, bo najchetniej gdyby byl na nich caly dzien i pewnie w nocy tez!.. czasem tez ogladam telenowele... :D ale musi byc moj ulubiony aktor.. ale ostatnio ogladam sobie misje epidemie :tak:

Margo ja na uspokajanie uzywam aplikacji baby sound. W dzien sie pieknie przy tych szumach uspokaja. Gorzej wieczorem :( nic nie dziala. Wczoraj kolejny koncert do polnocy. Dzis doszlam do wniosku ze moze to jednak kolka i jade po sab simplex.

Karina jak to podajesz??

Jak juz usnie na noc to jest super.

I te pampersy nam przeciekaja :( nie wiem juz co robic :( kazda kupa leci bokiem albo plecami. Juz mam dosc. Roznie probuje zakladac i nic nie dziala!!!!!!

Margo współczuję... Ale ja z tym walczę na ile mogę, oczywiscie to nie znaczy że mały drze się sam zistawiony! Ale już odrozniam jego płacz..

Olusia telenowela to na zamkniętym;)

Milia super że badanie ok

No i koniec wolności.... Jadł tylko godz temu hehe

Dziś dzień jak marzenie :-). Wybraliśmy się do Zakopanego na spacer. Małą nakarmilam w restauracji rano zajadajac gofra z dżemem i bitą śmietaną :p. Pięknie spala, prawie 4,5h ale musiałam ją obudzić na przewijanie i karmienie przed drogą powrotną. Wpieta w fotelik śpi dalej, normalnie dziecka nie poznaję! :-D Dam sobie ręce uciąć, że wrócimy do domu i się zacznie na nowo ;-)

reklama
Do góry