reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej. Pisalam wczoraj ale tel sie zawiesil :///

Sataga super wiesci!! Moj od malego byl na nutramigenie i okaz zdrowia wyrosl!!

Pat ciesze sie ze sie popraewia!!

Dygotka u nas tez pierzemy wszystko razem ale w proszku dla dzieci. I czasem zdarza mi sie nie prasowac :P

Mila nie kus bo ja kocham Hiszpanie :) zreszta w pazdzierniku bedziemy ale raczej costa del sol ;)

Reszte za chwile ;)

Pokarmiłam ją też troszkę cyckiem dzisiaj odciągając pierwszą część i zobaczymy. Jeśli to nietolerancja laktozy to z czasem powinno przejść. Jeśli uczulenie na białko mleka krowiego to też już niedługo powinien być spokój bo już od tygodnia nic z mlekiem nie jem a słyszałam, że może się utrzymywać w moim mleku nawet do miesiąca.

Pat to dobrze, że spada. Czekam na dalsze wieści. Będzie ok!

Ostatnia edycja:
Karina ladnie Kubus rosnie :) emotek nie widze na moim tel.
Ja mam schize odnosnie przybuerania bo moj przez pierwsze 2 miesiace strasznie sie napompowal i pozniej musielismy go troche woda oszukiwac. Z mala to juz przynajmniej wiemy co i jak :)

Straszna wiadomosc na lipcowkach :( wspolczuje rodzinie i nie moge wyobrazic sobie takuej teagedii...

Mila Twoj na cycku i tyle godzin wytrzyma. Moja aparatka na mm i je w nocy co 3h :O ale malutko bo wypije 50ml i usypia. W dzien to 120-150ml nawet.

Babydust lubie takie okazje :) ja wladsnie licytuje gondolke bo nie bede stad taszczyc i moze uda mi sie kupic za grosze :D

Doli ja chce pogode ladna!!!!!!

A moja ma jakis skok. Prawie w dzien nie spi. Nic nie moge zrobic buuuuuuu

Jutro musimy znowu powtórzyć badania żeby mieć pewność że na pewno spada tymbardziej że biegunka ciągle jeszcze jest i do tego wczoraj miał gorączkę wiec lepiej mieć pewność.
Sataga pytalam o niedokrwistość o potas to niedokrwistość często występuje u maluchow w drugim, trzecim miesiącu. A wahania potasu maja związek z rozwolnieniem. Male odchylenia groźne nie sa:)

reklama
A możesz mi powiedzieć jaki ten potas był u Was?
Szkoda, że będziesz musiała go kłuć jeszcze raz ale to dobrze, że wszystko jest coraz lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry