reklama

Kwietniowki 2015

pat miejmy nadzieje, że idzie ku lepszemu..... :**

dziewczyny co polecacie chuste czy nosidełko, myśle o wypadzie wakacyjnym wiec bez szału bo bede używac tego sporadycznie zapewne i zależy mi na łatwym montażu na mnie ;-)

patrzyłam na nosidełka Tuli ale sorry 400 zl za użwane nie dam hahaha :P no way ..

reklama
Pat u nas było aż 6,1 ale normy w laboratorium mieli do 5,8. Zresztą małej tą krew z palca na siłę wyciskali więc może i od tego być podwyższony. No nic powtórzymy sobie ten potas za parę dni i zobaczymy.

Kurde nie wiem jak u was lewa dziecko ale moja to chyba wszystko co zje to uleje, zjadla pol godz. temu i co pare minut ulewa i to duzo, ja to sie tylko do kapieli nadaje, bo juZ az smierdze:no:

Tabasia my wczoraj mieliśmy taki dzień, usypial i co 15-20 min się budził. Dzis na szczęście śpi Od rana i tylko na żarełko się budzi.

Kuklaki u nas też położna nie przychodzi do domu i w szpitalu też Nic mi nie pokazywali. Ani przy pierwszej ani teraz. Ja przy Laurze to jakoś tak się wstydziłam zapytać i do wszystkiego sama dochodzilam metodą prób i błędów. A teraz na szczęście jeszcze wszystko pamiętam po 2 latach :)

Kuklaki mój na początku tak ulewal a teraz już mniej. Ale u niektórych maluszków ta zastawka się jeszcze długo nie domyka i mocno ulewaja dopóki nie zaczną siadać. Ja miałam 2 koleżanki których dzieciaki ulewaly mega dużo do 7-8 miesiąca a potem wszystko przeszło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry