reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Moje dzieciaki śpią uff chwila spokoju...

Nie moge doczytać Was bo czasu brak. Sił powoli tez. Mam sukces bo starsza zaczyna sie słuchać i coraz chętniej chodzi za rączkę. Choc i tak wyjście z domu z dwójka to wyzwanie i stres..

Ogolnie dopadł mnie dołek ze zmęczenia..w nocy tylko wstawałam na zmianę do dziewczyn..w domu dostaje świra a tak jak posakam na dworze z dwójka to hardcore..tesciowa znowu chora, no comments. Wiem, ze by chciała pomoc, tyle dobrze, ze większe zakupy mi ogarnęła (zgrzewkę mleka, wody itp) ale kurcze mogłaby juz nie chorować i wziac starsza na 2h, na spacer czy cos zebym mogła na spokojnie sprzątnąć czy ugotować...

U nas w moczu dodatkowo wyszły leukocyty i bakterie -_- licze że jutrzejsze badania będą jeszcze lepsze niż dzisiejsze.

Ja też jestem bardziej za nosidelkiem ale ceny tych wartych uwagi są powalajace :o

Pat oby jutro było jeszcze lepiej !!&&

My już mamy datę ślubu i chrzcin :)

Adaś dostał nagrodę za szczepienie ;)

Ja jestem zdecydowanie za chustą mega szybko się ją wiąże jest wygodna
Na kursie była para która próbowała nosidła ale nie wiem jakiego i bylo niewygodne i bolal kręgosłup i podjeli decyzję o chuście :) ja dziś bylam na spacerku z chustą mega wygoda mały zasnął wtulony we mnie i szczęśliwy :)

Może dziś gorszy dzień dzieciaczki mają..oby jutro było lepiej ;)

Załączniki

• 1432225836850.jpg
    1432225836850.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Ale już teraz z górki :) ważne że wiecie juz co malutkiej dolega :)
Ja w ten week mam studia i strasznie boje się małego zostawić ale muszę już iść...dobrze że to tylko 5h ale boje się że nie odciagne tyle mleka ile potrzeba :o

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry