• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina podziwiam że już pracujesz...jak mus to mus...
Ja to nie wiem jak małego zostanie za rok !:o a teraz to jak wychodze.to ciągle mi relacje zdają :D

Doli robisz smaka...ją żyje na biszkoptach bo byliśmy na obiedzie to dużo nie zjadłam bo kotlet obciekal tłuszczem a mały ma po tłustym problemy...

Sataga jak masz się męczyć to nie karm na siłę...ważne żebyś i Ty i malutka były szczęśliwe. Chociaż mam nadzieję że Twoja walka o KP nie pójdzie na marne !:)

Aylin wracaj i opowiadaj !;)

U nas dzień i udany i nie...mały w samochodzie ideał...później jak dojechalismy to był marudny ale poszlismy na długi spacer i spał ale niestety miał problemy ze spaniem i był cyc cyc..a cały dzień na dworze...i na koniec palant niedaleko wózka odpalił silnik do rozgrzania a akurat ta klasa ryczy jak szalona i mały się wystraszył...na początku tylko wielkie oczy zrobił ale akurat poklocilam się z M i dolalam oliwy do ognia i mały mi się tak rozplakal że nie mogłam go uspokoić...jak nie polubi słuchawek ochronnych to ciężko nam będzie kibicowac...
A teraz jesteśmy w hotelu i mały padł od razu :) a tata oczywiście przy łódce...ech...

Pisze na raty bo juz apka siada ://

Aga super wiesci!! Bardzo sie ciesze :) :)

Doli ale piekna pogoda w Kraku :)

Lei wozek daje rade widze :D

Asia86 padlam ze smiechu z tym paskiem :))

Marela zazdroszcze wesela :) pobawilabym sie. Ale nikt nie zaprasza to chyba sie wybawie u swoich dzieci dopiero :D
Biedny Tymon z tym oczkiem :/ moze za krotko ta masc i dlatego nie zadzialala??

Pat nutra smakuje bo podobny do pepti tez smierdzacy i gorzki. Syn pil do roku i nie grymasil. Taki malec nie zna smakow wiec jest latwiej. A pozniej sie przyzwyczaja to pije bez problemu :) ale fakt wiele dzieci ma problem. Ale jak mus to mus.
I kto wygral??

Margo ja mysle nad pania jak wroce do pracy. Ale m nie chce zeby ktos obcy mu rzeczy dotykal :/

Aaa Doli namiary na pediatre poprosze :)

Babydust na taki last minute to tez bym sie nie obrazila :P
Auto naprawione??

Ja do pupy bepanthen,nivea,puder... a do kapieli oilatum i jest super. Pampersow mniej schodzi. Zazwyczaj jedna kupa dziennie a w nocy jak mniej zsikany to nie przebieram.

Milia straszna mialas historie w tym szpitalu. A masz juz wyniki??

Bosko!! Mloda spi. Och bardzo jestem ciekawa o ktorej sie obudzi po takiej kolacji :D syn tez spi. A ja zamiast pisac ide pocwiczyc!! Dzis odpuszczam pisanie bo promotorka zaakceptowala mi kolejny rozdzial :) :) teraz juz powinno byc z gorki :)

Doli narobiłas mi ochoty na drozdzowke... ;)

Babydust może coraz mniej przybiera bo starsza, widzisz moja ostatnio u pediatry ważona i pow ze 200 gr na 10 dni i ze ok, a też już się bałam ze malo je bo w dzień staram się co 2,5 h ale w nocy ona juz coraz rzadziej się budzi,a czasem jak je to potrafi w ciągu 10 min lub mniej trochę się najeść niby

W poniedzialek ide do szpitala pod noz. Mam nadzieje ze wypuszcza mnie po tym zabiegu. Teraz juz nie spuchnieta to beda widzuec jak zszyc :)) mimo wszystko mam cykora!!

Paszportu nadal nie mam. A wylot tuz tuz :/

Jeszcze szczepienie musimy zaliczyc. Bedzie 2 tyg po szpitalu wiec chyba spoko bo z mloda juz wszystko dobrze. Odwleklam o miesiac prawie.
Przyszly tydz mnie wyrabie na maksa. Szpital,szczepienie,bilans,zakonczenie roku w przedszkolu,urodziny m,fryzjer,wizyta w pracy (przunajmniej 3 razy) i wylot :O

Aylin opowiadaj jak bylo :)

Pat a moja chyba coraz lepiej tłuste toleruje ;) jadlam ostatnio mielone bo robiłam i nic jej nie było a właśnie obawialam się ze za tłuste będą

Aylin witamy po urlopie ;) mam nadzieję ze wypoczeta i szczesliwa :)

Tabasia mnie dom czy Kuba nie wykańczali psychicznie wiec tęsknie ... A w pracy mam za******* ... Wiec nie odpoczywam :(
Narazie lol

Natasza no 3 kg na plusie od urodzeniowej .. A Adaś ?

Pat no muss :( dom sie sam nie spłaci :(
A szkoda [emoji23][emoji23][emoji23]

Tabasia a czemu pod nóż ? Nie w temacie :sorry:

Ide spac ... Dobranoc [emoji4]

reklama
Karina ja tak mowie bo na 2h tylko wyszlam a nie na caly dzien wiec to tez inaczej...
Jak juz wroce na caly etat to pewnie ze bede tesknic ale wiem ze tez bede "odpoczywac".
A pod noz bo komplikacje po sn.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry