Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rehabilitacja na pewno pomoże, bo to raczej kwestia korekty. Nie powinno być takich kolejek do specjalistów z dziećmi poniżej 2 roku życia - do tego okresu czas gra kluczową rolę. Tak to bym już wcześniej wiedziała, co i jak i bylibyśmy do przodu z ćwiczeniami. A te metodą Vojty nie są niestety przyjemne dla dziecka
Renatka co u ciebie bo faktycznie daaawno nie zagladalas
Asia oby szybko przeszło kciukam i tez nie rozumiem logiki nfztu nie tylko w stosunku do dzieci bo przeciez lepiej / taniej jest zapobiegać ńiz leczyć
czyli dziećmi należałoby się zając w szczególności aby na starość ńie mieli dolegliwości które trzeba będzie leczyć wrrr
tak samo raz na rok takie kompleksowe usg brzucha mogłoby wykryć wiele chorób w początkowych stadiach które szybko mogą być wyleczone a w pl niestety nie można na to liczyć ech
Kuklaki, ehhh, lepiej zapytaj, gdzie mnie nie było hi hi
A tak na poważnie to zapierdziel mam i urwanie głowy, sama z dwójką, teraz wakacje więc przedszkola nie ma :/
Istny koszmar.
Ten tydzień i przyszły siedzę u siostry w domu, pilnuję jej chatę, bo do USA poleciała, kwiatki podlewam i psa karmię więc mam troszkę luzu...
Mały lepiej się tu zachowuje niż w naszym mieszkaniu w sensie grzeczniejszy jest tutaj
I od kilku dni próbowałam się zalogować, ale nie mogłam...
w końcu się udało... i jestem !
Tak czytam, że chyba się na Fb przeniosłyście ?
Asia - to słabo :-( ale wcześnie wykryte, to śladu później nie będzie. milia80 też tą metodą rehabilituje Małgosię, jeśli dobrze pamiętam. mój też histerię przy ćwiczeniach urządza, rehabilitantka powiedziała, że 5 dni popłacze i mu przejdzie, a tu już 3 tygodnie i nadal ryczy,a tu nic trudnego nie robimy. on na brzuchu zaraz ryk, strasznie muszę kombinować, żeby choć chwilę poleżał :-(