Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny. Moja to sie strasznie wierci, piszczeć też sie nauczyła. U nas straszne upały i nie wychodzimy.
Ja nigdy nie prasowałam, zawsze przed wyjściem co potrzebowałam, ale teraz małej prasuje bo tak to wyglądają te rzeczy jak krowie z gardła a odkąd mam nowe żelazko takie parowe to szybko idzie bo na starym to nerwy w strzępach miałam.
Kuklaki moja też piszczala/ krzyczala ale teraz znow wróciła do swojego łagodnego "gadania" dzięki Bogu
Podzielcie sie ładna pogoda, u mnie deszcz cały dzień, i jutro chyba ma być tak samo
zakupiłam dzisiaj nosidło ergonomiczne , czekam aż przyjdzie
myślałam o chuście ale nie byłam przekonana i po prezentacji u nas w domu chust/nosideł uwierdziłam się, że to nie dla mnie...
mój maluch dziś przespał całą noc! jadł o 19 a potem o 6.30!! i spał do 7!!! :-)