reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Marela i Babydust ja też trzymam kciuki!

Neta Ty też dziś chyba, więc udanej wizyty i miłego wieczoru z mężem :-) To będzie Wasze pierwsze spotkanie, odkąd wiecie o ciąży?

Ostatnia edycja:
Czesc laski, o wczoraj wieczor nie weszlam a tu juz tyle stron do czytania, szok

Marela mi mama mowila ze jak bylam niemowlakiem to moj brat chcial popchac wozek, tak popchal na ulicy ze wozek sie przewrocil a ja wypadlam. Wypadki sie zdazaja i chociaz czlowiek uwaza jak moze to zawsze cos sie stanie,
ja dawno temu opiekowalam sie dzieckiem, zostawilam go w wozku, bez pasow bo jeszcze ani sie nie dzwigal ani nic tylko sobie siedzial, wyszlam na chwilke a jak wrocilam to maly na podlodze, masakra, poogladalam go i mial guza na czole ale jak tylko wzielam go na rece to przestal plakac, innym razem mi z lozka fiknal doslownie w dwie sekundy, a wiecie jaki to stres jak jeszcze codze dziecko,:szok:

Zycze udanych wizyt wszystkim ja jeszcze nie wiem kiedy bede miala penetralne:-(

Doliores ja sie dzisiaj w aptece wazylam i tez dalej nic, ani pol kilo

Ja do pracy za poltorej godziny, glodna jestem a obiad jeszcze sie nie zrobil

babydust kciuki!!

kuklaki taka ciąża to super bez kilogramow na plusie hehe, pewnie zaraz dowalimy :P

ja mam problem z synem :( zaczał robić w majtki :( od 1.5 tyg dramat jakiś, juz ponad rok nie robił nic, kuźwa :( wszystko wskazuje na to, że to kwestia rpzedszkola ( chodzi 2 rok teraz do innego ) ma kolege super, i ten kolega nie robi kupy jako jedyny, a mój widac ma potrzeby i tak trzyma, trzyma by się z nim bawić az w końcu plum.... no i problem urósł tak, że w domu to samo, blokada ityp. :(

masakra...

Pozniej Was doczytam. Juz po. Siedze czekam na moich chlopakow bo poszli do kina na Maje. Jestem glodna bo obiad wrocil ze mnie a malo zjadlam. Musze ich wyciagnac do Mc Donald bo zanim wrocimy do domu bedzie noc. Co do wizyty powiefzial mi ze najlepiej robic w 12 tyg. Trudno bylo mu pomierzyc ale wszystko jest tylko badanie dluzej trwalo.No i mam mega dokladnego tego lekarza bo pytam czy wszystko w porzadku i jest dobrze a on ze chcialby to wiedziec sam ale nigdy nic nie wiadomo a na chwile obecna nie widzi nieprawidlowosci. Szczery do bolu.

Marela ostrożny ten lekarz, ale najważniejsze, że nie widzi nieprawidłowości, czyli wszystko jest tak, jak powinno być :-)

Neta, czasem tak bywa niestety. Mąż pewnie oszaleje z radości, jak Cię zobaczy :-)

Ja kończę pracę, zaraz wyciągnę męża na lody do Grycana :tak:

Miłego popołudnia i wieczoru dziewczyny :-)

reklama
Marela dobrze ze jak narazie nie widzi nieprawidlowosci :-)

Doliores a w pierwszej ciazy przytylas duzo?

Moja mama ani w 1 ani w 2giej nie przytyla tylko troszke, mam nadzieje ze mam to po niej:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry