reklama

Kwietniowki 2015

Fajne, tylko bardzo malutkie :) przynajmniej u mnie się maleńkie otwiera :)
Dopisz mnie jak możesz:

03.10 - USG przychodnia
07.10 - wizyta prywatna + USG

:)

Ja dziś dojadam wczorajszą kolację (też spaghetti bolognese) :)

reklama
Fajnie tylko tydzień w tym kalendarzu ma 8 dni :D
Ja mam usg 10.10 prywatnie i jakoś parę dni później na nfz :)
Dzisiaj mam lenia strasznego. Katar mnie męczy. Zakupy zamówiłam sobie rano do domu. Przyjechały przed 12.
Ale jak tu odpocząć z dzieckiem w domu :) Młody zaczyna się czuć dużo lepiej i rozrabia a ja już nie wyrabiam...

Asiorek, ja mam wizytę z USG 06.10 :-)

Marela, tak jak dziewczyny piszą, to był wypadek, najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło:-) Takie rzeczy niestety się zdarzają, koleżance niemowlę spadło z łóżka i uderzyło główką o podłogę, a odwróciła się dosłownie na chwilę... Jedyne co możemy zrobić, to wyciągnąć z doświadczeń innych jakąś naukę i starać się zapobiegać takim sytuacjom, choć nie zawsze jest to możliwe.
Mój mąż od dziecka (już jako kilkulatek) miał ciągle jakieś wypadki, rozbitą głowę, złamane ręce, nogi, a jak miał 18 lat przeszedł poważny wypadek samochodowy, wyobrażam sobie, jak jego mama musiała to wszystko przeżywać... Na szczęście od tamtego czasu już nic mu się nie przydarzyło poważniejszego :)
Mąż też choruje na łuszczycę od roku i chętnie się dowiem o innych metodach niż sterydowe maści, bo one pomagały tylko na początku...
Spróbujemy teraz z wit. D u niego, a w ciąży wit. D też jest konieczna, więc może złagodzi swędzenie Kajka?

Wszystkim kibicuję na wizytach, zobaczycie dzieciaczki, super!

Kłucie też czuję, częściej z lewej strony, ale do tej pory znośne, za to wczoraj, jak chciałam wstać od stołu, to zakłuło mnie tak, że aż krzyknęłam... mam nadzieję, że to też normalne...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry