Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doli ja Marimer baby przetestowałam na sobie zanim wcisnęłam małemu
Więcej niż potrzeba przy jednym naciśnięciu nie poleci i jest spoko
Wojtas po tym mega gluty mleczne wyki****e
Doli,
zajrzałam dzisiaj do tej gębusi i faktycznie - górne jedynki się przebijają nieco szybciej. Jedna już praktycznie się przebiła. Dolne się chwilowo chyba zatrzymały. No następne - zębowe - combo. Ale może lepiej tak. Przynajmniej nie będzie się ciągnęło i przerwy będą. A chętnie bym się znowu wyspała
Doli,
no nietypowo. Byłam pewna, że dolne przebiją się pierwsze. Moja Mała na razie nadal się męczy, więc nie dam rady cyknąć fotki. Może za jakiś czas
A moja niby też męczą dziasla bo jezdzi tam raczka momentami ostro, no ogolem noce ostatnio gorzej ale nie wiem czy to od tego bo w dzień ogólem nie jest jakoś strasznie marudna
U nas była już dynia, marchewką ziemniak i miksy dynia z ziemniakiem i marchewka z ziemniakiem i kalarepa, zjada roznie raz ladnie raz gorzej