reklama

Kwietniowki 2015

Jutro rano sprawdzę dla pewności. Ale jednak obstawiam nieuregulowane hormony ;)
Pat, nie strasz :P

Moja Mała już po wizycie u lekarza. Wszystkie wyniki w porządku. Mama dostała zakaz na mleko, czekoladę itp.. :( Bardzo możliwe, że córa mało przybiera z powodu laktozy. Zobaczymy...

reklama
Mała ma nietolerancje laktozy czy skaze białkowa? Bo to dwie różne rzeczy i jeżeli to nietolerancja laktozy to są mleka bez laktozy i są środki które się daje i wtedy pomagają one organizmowi trafić laktoze i Twoje życie wciąż może być takie samo :p
Mała robi nadmiernie dużo kup?

AsiaWro - to nie wiem, czy trzymać kciuki za pozytywny, czy negatywny wynik;-) podejrzewam, że Ty sama nie wiesz:-D i witaj w klubie dietowym. już niby przywykłam, ale czasem mam taką chcicę na wszystko, czego nie mogę, że aż strach. jeszcze z pól roku i sobie odbiję;-)
Aga - u nas był wczoraj brokuł, ale miłości nie było, ale to może dlatego, ze ma katar i trochę osłabiony przez to jest. Ja dziś podaję jabłko po raz pierwszy, surowe, starte na papkę. Trochę go te obiadki zatwardziły, to jabłko jak znalazł :-)

U mojej po obiadkach normalnie, gestsza kupka ale jest co drugi dzień albo codziennie także nie ma tragedii. To daj Aneczka znac jak po tym jablku

A ja jak mleka nie moglam to pilam sojowe czekoladowe ;) na szczescie teraz już mogę, ale nie przeginam z ilościa

Pat,
Lekarka kazała mi zupełnie odstawić mleko i nabiał. Nawet masła nie mogę, ani czekolady. Możliwe więc, że chodzi o skazę białkową. A ja jestem wręcz uzależniona od czekolady :P Nabiał też uwielbiam. Ehh czego się nie robi dla dziecka :D Kup robi tyle ile trzeba, ale czasami ma biegunkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry