Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
natasza,
dopytałam. I faktycznie chodzi o ulewanie, a raczej wymioty :/ I nie chodzi o rzadkie kupki, tylko o śluz i krew w stolcu. Takie objawy plus niski przyrost wagi się kwalifikują do alergii pokarmowej.
a my dzis po probie brokula, chyba nie smakowal krzywila sie jakbym jej cytryne dala haha zjadla raptem pare lyzeczek, a raczej polowek lyzeczki a jak potem chcialam dac cycka to jeszcze mi tym brokulkiem rzygla
jutro chyba dam jej jakas zupke z marchewki i ziemniaka a w piatek zaczynamy owocki
Asia no to moze byc przy alergii, u mojej jak miala ta skaze i przestalam jesc nabial to mi sie wydawalo ze i ulewanie jej przeszlo bo na poczatku mi az tak chlustala strasznie, choc Moj mowi ze przesadzam i ze to pewnie nie od tego bylo...
Asia a Twoja mała ma śluz i krew w kupie?
Skonsultuj sir dla pewności z innym lekarzem albo odstaw białko na tydzień dwa i zobaczysz. Ale dziwne żeby po takim czasie jej wyszła skaza dopiero..