reklama

Kwietniowki 2015

Cześć :-*
Doli i Pat gratuluję wizyty :-) moja o 18 wiec juz stres jest malutki.
Tabasia powodzenia z promotorem :-) Wczoraj obroniłam magisterke, wiec zdazylam przed bobaskiem ;-)

Mało zaglądam, nie jestem na biezaco:-( dzis w pracy tyle obowiązków ale powoli się robi luzniej ;-)

Olusia, Sataga mi pekala głową od tygodnia jak migreny :-( ale jest już lepiej. Może to hormony szaleją..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sataga to chyba cos z cisnieniem jest, w nocy padalo i jest pochmurnie...normalnie od bolu glowy mi sie tak dzwigalo do gory wiec poszlam zwymiotowac, wzielam tabletke i zjadlam kaszke malinowa... ale pyszna byla.... zaczelam gotowac zupe i do pewnego momentu bylo super a jak juz poczulam te zapachy to musialam wyjsc.. maz dokonczyl obiad.. bo ja nie bylam wstanie... po jakims czasie zjadlam zupe grysikowa.. :tak: - zdrówka zycze !!;-)

Ann90 gratuluje pani mgr :tak: i powodzenia na wizycie !

Tabasia powodzenia z promotorem
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
ja mialam fajna babeczke.. spotykalam sie z nia na uczelni i moglam wyslac na jej e-mail prace do poprawy... ale byly osoby ktore narzekaly na swoje promotorki, jedna kumpela poklocila sie ze swoja promotorka.. to byl istny cyrk..

Ostatnia edycja:
Monis witaj:-)

Ciesze sie ze wszystko idzie dobrze dziewczynki, badania, obrony prac i ogolnie sama radosc, oby tak dalej, trzymam kciuki za wszystkich.

Ide robic ciasto drozdzowe, pierwszy raz, zobaczymy co z tego bedzie:-D

Ann- gratuluje !!!
Sataga , Tabasia to i ja dolacze do umysłow ścisłych ;) Jestem po matmie z inf i podyplomowce z fizyki ;)
A tak ogólnie to chetnie poszłabym na jeszcze jakas podyplomowke ale nie teraz :no:
Monis26 - witaj ;)

Ostatnia edycja:
marela ja jestem w trakcie podyplomówki z pedagogiki. Na szczęście został mi tylko semestr więc od lutego mam już spokój. W sumie znalazłam ostatnio jeszcze jedną która bardzo by mnie interesowała (Autyzm, zespół aspergera wspomaganie dziecka i rodziny )ale niestety w tym roku nie dam rady...

reklama
marela.. no prosze nauki scisle gora.. :tak:

Ja chcialam isc na kurs specjalicystyczny ktory jeden trwa 1,5 roku a inny 2 lata i egzmin zdawany jest w Warszawie... ale poki co nie dam rady...tzn nie dwa kursy od razu...

sataga ciekawe moga byc takie studia... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry