Dziewczyny witam. ale inny ten BB

Ja nie wiem czemu nie zagladalam, nawet laptopa nie wlaczalam wcale. Sprzatanie, pranie, gotowanie, zakupy, tu ktos przyjdzie. Ostatnio przyjechala sasiadki corka na swieta to mi sie z mala pobawila i lazienke wysprzatalam bo tak to nie mam jak. M wraca pozno, a mloda jak sama siedzi do bek, towarzyska, musze z nia siedziec. Do innych prac jak gotowanie albo odkurzanie to do mei taia na plecy i ok ale w lazience to srodki czyszczace smierdza.
jak obiad mam gotowac to ja do siedzonka do karmienia i w telefonie piosenki na youtubie to siedzi wpatrzona.
Teraz pare dni mi chodzi pozno spac, albo zasnie a potem sie budzi i siedzi z godzine albo wiecej. Za to rano do 10 spimy. W dzien dzisiaj spala dwa x raz w wozku jak wracalam od tesciowej, a potem jak szlam na zakupy to w nosidelku na plecach mi spala.
Aneczka 1984 mi lekarz powiedzial ze moge dawac wszystkie warzywa tylko nie pomidor. A piosenki z yt tez u nas czasami przy jedzeniu sa. Czasami jak je to placze co chwile i nie wiem o co

Gratuluje zabkow, moze sie dzieci uspokoja i beda lepiej spac. My dalej dwa zabki i nic wiecej narazie nie widac.