reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Asiatipl zdróweczka dla dzieciaczków.

U mnie się ochłodziło. Dzisiaj tak smętnie było i ciśnienie chyba niskie oczy mi sie kleiły i zamiast na spacer to spać poszłyśmy.

Ja bym wolała wózek z jedną rączką.

Dobry :)

czytam was eko mamusie :p ale weny brak na pisanie :(

żyjemy od choroby do choroby :) Tymek zaczął w końcu chodzić :) przed roczkowa wizyta kardiologiczna zaliczona , teraz czekam aż odejdą precz wszystkie przeziębienia , katarki itp. bo mamy zaległe szczepienia :(

aga - ja wole parasolki :) mamy spacerówke z jedną rączką składaną na płasko ale służyła tylko teściowej :) zawsze mi się wydawało ,że jednak więcej miejsca zajmuje :( ale to może wina naszego egzemplarza :)

aneczka- czy mi sie wydaje czy twoja dwojeczka tez tego samego dnia urodzona ?

zdrówka dla chorowitków

pozdrawiamy i miłego dnia

Hej!
Asia - zdrówka!
Kuklaki - jak mozesz isc spac z Małą, to super, mnie się juz praktycznie nie zdarza, ciagle cos :-(
Kifsi - to trzymajcie sie zdrowo! Co do urodzin, to nie - Starsza z 31.05, a Mały z 2.04.
Ja dziś znowu smuty powrzucam :-( Młody się budzi w nocy jak nowoodek, dzisiaj było chyba z 5 czy pobudek, Myslałam, ze jak sie od cyca odstawimy, to bedzie lepiej, ale nie. Je co max 4 godziny, nie da rady większych przerw, próbuję go oszukać wodą, czy rozrzedzonym mlekiem, to zasypia na 10 minut i znowu. Dostanie butlę i zasypia na te 2-3 godziny, potem kręci sie , stęka wzdycha. A dziś 5.30 juz wyspany i w świetnym humorze. Wymiękam już z tym, nie wiem, co robić. I ten głód nocny, w dzien je naprawdę sporo, no noc micha kaszki i godny. A chudy jest, nawet nigdy pućków nie miał. Kurde, ze Starszą to samo było, chyba cos źle robimy.
I łazi za mną wszędzie, nogi uwieszony, nic nie mogę zrobić bez jego towarzystwa :-(
Ale ponarzekałam. Chociaz tyle mojego :-) Wasze też takie cyce?
Na szczęście dzis kolezanka z siedmiomiesieczniakiem przychodzi, bo bym juz chyba zwariowała.
Milego!

aneczka - myślałam,że z tego samego dnia jak u mnie moi, bo ci się suwaczki pokrywają :) Tymek też cycuś mamusi :( z tesciowa zostanie ,ale z tatusiem już nie :( nawet pobiegać wieczorem nie mogę bo ryk jest jak mu znikam na dłużej :( ale walczymy z tym i zostaje z tatusiem :) jak jesteśmy sami to łazi za mną krok w krok , jedynie jak W wraca z przedszkola to się z nim potrafi zabawić :)

Asia zdrówka dla Was

Ania nie no moja w domu to za tatą bardziej ale jak jest w domu A jak ze mną to w miarę umie się sobą zająć. Czasem prZyjdzie i marudzi ale nie cały czas. A w nocy budzi się z raz czy dwa. Ale kładę ją daje misia i idzie spać dalej.

Dzięki za opinię. Zamówiłam ten wózek Bomiko ;) zobaczmy jak prZyjdzie jaki sie okaze

reklama
Moja też mamina. I ewentualnie babcina. Z moją mamą jak do niej idziemy to nawet więcej czasu spędza niż ze mną. Leci za nią wszędzie. A w domu nawet są chwile, że zabawi się sama, ale to są chwile. Z tatą owszem pod warunkiem, że mama jest w zasięgu wzroku. Ze starszą również się pobawi, ale zaraz są kłótnie :-\ . Ale jak jestem w kuchni to wpycha się między mnie a szafke/stół, a jak Roksi stanie obok mnie to przychodzi i wpycha się między nas :-P zazdrośnica

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry