Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A czy w waszym regionie też jest tradycja wyprawiania roczku w kościele? Zamawiacie msze? Mnie stresuje sama myśl jak ja tam Ninę utrzymam ona nawet na swieceniu jajek nie usiedziala...
Lookata - u nas nie ma kościoła. jest za to losowanie jakiegoś przedmiotu przez dziecko (daje się zwykle ksiażkę, pieniądz, różaniec, kieliszek i co tam chcesz)
Aneczka no to u was jak u nas. Mój najpierw myślał jeszcze o jakiejś sałatce ale ja stwierdziłam że to bez sensu bo po obiedzie nikt nie będzie dojadal. I wystarczy ciasto. U nas mój chyba bardziej spanikowany. Może dlatego że większość to z jego rodziny he he
Oj tak szykowanie... Ja właśnie na dzis koncze. Jutro dokonczyc ciasta tzn poprzekladac kremami,masami biszkopty no i ogarnąć mieszkanie i dekoracje oj będzie długi dzień
Widze, że szalejecie dziewczyny. My raczej imprezy nie zrobimy. Jak zwykle jakiś obiad i tort u moich rodziców. Jakoś nie mamy w zwyczaju obchodzenia chucznie urodzin.
wczoraj nie zajrzałam - sto latek dla dzieciaczków Agi, Netty, Kariny, a dziś chyba Babydust.
my po imprezie, było ok, jeszcze nie do końca ogarnięte, ja chora, Wojtek znowu chory
Ja zajrzałam ale nie było już weny do pisania. Ale za to dzis się wyspałam
Urodzinki wyszły super mała cały czas się grzecznie bawiła szczesliwa zadowolona wieczorem jak padła tak spała do rana do 9.
Zostało masę ciasta i owoców i jeszcze trochę zmywania ale większość ogarnelismy już wczoraj