reklama

Kwietniowki 2015

hmm widac u Was? zdjecia duze i ciezko mi bylo dodac... ;)
Zwierzaki fajne, do szydelka jakos mnie nie ciagnie :)

a ja ucze sie troche z neta, patrze na grupach na fb kilku, a troche pytam mamy bo jest krawcowa, ona pomogla mi maszyne obczaic.
Chce jeszcze sprobowac takie poduszki uszyc wypelniane i literki szyte :)

reklama
taaa po cichu ale sie tli :D

Kifsi no tak pisalam wtedy do Ciebie pamietasz? pytalam o to szycie itd, dzieki :)
Wlasnie Kifsi tez mi udzielila kilka porad i podala linki do stron, a jak tam Twoje szycie? bo chyba na strone swoja rzadko ostatnio dodajesz cos?
Ahhh a sklep dresowka, mega....:) pochalnia mnie na maksa :D

Pamietam, pamietam :)
Ja odkad szyje to wpadlam w nalog kupowania materialow :) juz mi sie nie mieszcza w moim kaciku do szycia :) a sklep , fakt mega i ciagle maja cos nowego co chce miec :)

Ostatnio fb i blog leza odlogiem bo brakuje mi czasu - co nie znaczy ze nie szyje :) w najblizszych dniach musze sie zmobilizowac i dodac zalegle posty :)

Napisane na Luna w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski

Lookata no moje dzielo. Ja to po nocach robie bo tak to nie ma kiedy, ale ostatnio natchnienia brak.

Aga super ta spodniczka.

U nas sie dolne i gorne 4 przebijaja, przedwczoraj nocka nie przespana i katar straszny ale to moze byc od zebow.

Moja na nocniku nie chce siedziec ni cholery. zaraz ryk i wstaje.

U nas NaraZie jedna prób i nieudana mała nocnikiem raczej jak zabawka by była zainteresowana i nie czaila o co mi chodzi :) wiec chyba jeszcze poczekamy.

A U nas wczoraj gorączka i tez myślę czy nie żeby bo żadnych innych objawów nie ma. Dziś NaraZie jest ok.

Ja mam narazie koniec korków, wakacje :) wiec będzie więcej czasu na szycie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry