reklama

Kwietniowki 2015

Doli, ja też tak mam, to różnice ciśnienia, trzeba podnosić się powoli, ale mroczki i tak się pojawiają. Ja mam zresztą niskie ciśnienie, ostatnio stale 100/60, 100/50, może też jesteś niskociśnieniowcem?
I nie martw się, ale dziś już odpocznij, a co, masz prawo :tak:

reklama
Hej.

Marela zyje zyje.
Ale forma nadal taka sobie. Troche nerwowa jestem,przygnebiona czasem,chyba przez pogode... do tego tak wymiotowalam ostatnio ze poranilam sobie przelyk i gardlo i plulam krwia. Koszmar jakis.
Teraz jestem w szpitalu na wizycie.
Przepraszam ze nikomu nie odpisuje ale nie nadrobie...

Milego dzionka.

Witam,
trafiłam na pania która wie co to zyły i po minucie wyszłam z gabinetu.

Doliores - radler ma % a bawaria nie ma. I nawet niezła w smaku. Ja wczoraj raczyłam sie Karmi tiramisu :) Dobre było

A w sprawie ruchów - w pierwszej ciąży gin rzuciła hasełko - niech pani zapisze kiedy poczuła pierwsze ruchy - plota donosie ze poród następuje 20 tyg po tym momencie :) hehe u mnie prawie sie sprawdziło. Ruchy 20/21 t a poród 40 t :)

ja dis mialam tez wizyte u gina, bez podgladania, badania ok, mam zlecenie na kolejne i do przodu :)
podgladamy sie 21.10.
a jak wasze dziecie reaguja na powiekszajace sie brzuszki, wasze niedyspozycje itp?
nasza corka codziennie sie pyta czy mam jeszcze dzidziusia.

Witam sie i ja.

Padam po lepieniu pierogów, szkoda, ze wcześniej nie pomyślałam zeby na siedząco to robic..

Ja dzis z rana wymiotowalam i ogolnie jakos spać nie mogłam w nocy, głowa mnie bolała i mdlilo mnie przez sen :no::no:

Moja mała tez sie sama sobą zajmuje aż mi jej szkoda czasem bo nie mam siły sie z nią bawić..:-(

ja dis mialam tez wizyte u gina, bez podgladania, badania ok, mam zlecenie na kolejne i do przodu :)
podgladamy sie 21.10.
a jak wasze dziecie reaguja na powiekszajace sie brzuszki, wasze niedyspozycje itp?
nasza corka codziennie sie pyta czy mam jeszcze dzidziusia.

ja dziś mam wizyte prywatną z USG o 18:30 :)

Moja córcia (3 latka) głaszcze brzuszek, przytula się do niego, i wie, że dzidziuś jest w środku, ale nie pyta na szczęście, kiedy wyjdzie :)
Bo jak 3-latkowi wytłumaczyć, ze dopiero w kwietniu ?
:)

Mi dziś trochę lepiej, ale mdli mnie cały czas, na szczęście obywa się bez wymiotów, przynajmniej jak na razie.

Mi mama w niedzielę dała michę pierogów z serem, więc mam zapas :)

Witajcie :)
Ja już prawie całkiem zdrowa. Dzisiaj nawet odpoczęłam. Mąż zabrał młodego rano do logopedy i odwiózł do przedszkola więc ja mogłam sobie wreszcie pospać. Popiszę więcej wieczorem bo zmykam po młodego :)

reklama
Warka radler normalna ma 2% ale jest tez "warka radler zero" w takiej puszce jak poniżej ( moich dzieci skarbonka ;))
IMG_20141007_145653.jpg

Doli ale się wywinelas.myslalam ze napiszesz ze jestes wróżka i ngdy się nie mylisz i możesz Dax sobie rękę obciąć ze będzie dziewucha, to juz bym nie musiała na USG iść;),

Załączniki

• IMG_20141007_145653.jpg
    IMG_20141007_145653.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry