reklama

Kwietniowki 2015

Margomari gratuluje udanej wizyty !:tak:

neta to faktycznie spory wydatek i zaoszczedzisz.. a wiadomo wlascicielka nie zadowolona bo straci kase...:tak: - zdrowka zycze Jasiowi a tobie zebys sie nie zarazila !

kajka
infekcje mozesz miec od przeziebienia i od luszczycy...a moze powtorz za tydzien jak juz minie przeziebienie na dobre.. zobaczysz jak to wszystko spadlo... ;-)

Odnosnie cisnien to ja mam roznie raz mam 130/60 a raz mam 100/70 albo 150/80 to zalezy... mierze sobie 2x dziennie i w piatek pokaze mojemy ginowi..

reklama
hejka lasencje.
Wyszłam od gina i nawet nie zdazyłam napisać :)

Dzieć ma 8.44 cm. I wazy ok 100 g. Na razie pozostaje dziewczynką :) Badań nie mam zleconych zadnych gdyż gin stwierdził ze nastepnym razem hurtem mi wypisze co by, sie nie kuła kilka razy :) Pytałam czy mogę na urlop lecieć i moge :) badanie zrobił oddolne i szyjka 3,7 cm :)

Dzięki Myla :-)

Margo dziś sprawdzałam rano i właśnie nadal nie miałam, ale mam nadzieję, że tym razem już będzie ok :-)

Aylin super! duże już masz dziecię :-)

Ostatnia edycja:
nakupiłam sobie syropek i tabletki *spam* zobaczymy jak podziałają, poza tym nowinkę radosną sprzedałam w świat i spotkałam się z taaaaaaaka euforią jakbym sama komuś gratulowała! :D

neta no to faktycznie wyprowadzka na wieś to dobre rozwiązanie o ile masz dobre stosunki z rodzicami :-) hihihi na wsiach p-kola sa mega tanie ... my mamy szczeście bo syn chodzi do przyzakładowego i zakład pracy dorzuca 50% :-)

Margomari super! :-)

Lei mam tak samo!! chcę już prasowac te śpioszki! :-D

Aylin wow duża dzidzia!!! :D super,że wszystko dobrze, a gdzie sie wybierasz??

Hej kochane
Juz po wizycie i wszystko o9k. Maluszek ma 6 cm idzie równiutko z tygodniami ciązy. Niestety kiepsko pozował do zdjęc i nie wiadomo kim jest .
Wogóle jakos kiepsko pozował i raczkami buźke zasłaniał wstydnik jeden :-D

Aylin gratuluje udanej wizyty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry