reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja tez nie umiem spac.... :no:

kajka i Myla kciuki za wizyte;-)

Amisia witaj w klubie... ;-) - wyslalam PW

Tabasia zdrowka zycze... !;-)oby przestalo bolec i zebys szybko usunela kamyczka z organizmu

Myla
apetyczny ten twoj rogalik... mniam mniam:tak: mnie ominelas jak wymienilas nicki....

Aska witaj... ;-)

Pat gratuluje udanej wizyty... :-)

Szaj gratuluje udanej wizyty !!;-)

Hehe a wy jeszcze na nogach?
Ja w piatek musze jechać do Monachium po paszport ... , a ma padać , nie lubie jeździć tak daleko w taka pogodę ..., oby nie padało az tak mocno.
A w sobote chce isc do fryzjera , juz mam takie odrosty ... Szok :-(

Szaj, Pat - super, że wizyty udane :-)

Kajka, Myla - czekamy na wieści, Myla trzymam kciuki za dziewczynę, a u Kajki za 1 chłopaka :-D

Tabasia, współczuję :-( jest pewnie jakaś specjalna dieta, żeby zminimalizować ryzyko tworzenia się kamieni? nie wiedziałam, że kobiety w ciąży są bardziej narażone na to, hmm...

Aska witaj :)

Ja tez trzymam kciuki za wizyty :-D

Mnie dalej boli głowa, jeszcze wieczorem wymiotowalam a dzis rano znów sie ścigały tosty z pawiem ale wygrałam :-D zjadlam i mi lepiej...troche :baffled:

Kciuki, kciuki!

Myla, będzie panna, czuje to ;-).

Jezus Maria, zawału prawie dostałam jak zobaczyłam, ile nabazgralyscie od wczoraj wieczora! Jadę sobie do pracy, myślę, poczytam te kilka postów, a tu 5 stron, szalone :-P.

Ja tez miałam swego czasu problemy z pecherzem, złapało mnie zapalenie jak byłam na wakacjach nad morzem, żadnego lekarza pod ręką, no nic! Zanim dojechalam na to swoje południe to już sama gęsta krwią sikalam...Na szczęście u rodziców czekał już zapas lekarstw wiec w kilka dni się postawiłam na nogi. Nigdy później nie miałam już z tym problemów...

Karina, ja też się do fryzjera kwalifikuje, ale nie mam kiedy iść...dziś mam wolny wieczór, to idziemy banda z pracy do kina na Bogów, do domu wrócę pewnie kolo 22...

hej

Myla luuzik :-D co to żes upiekła?? :P

vesunna hehehe i jak udało się ? :P

Szaj no to musze nadrobić hehehehe w sumie to ominęłam z 2 wizyty, gratki wizyty :-)

Pat gratki wizyty!! :D

aska18 hej

Karina sama o tym myślałam, ale nie wiem czy się skuszę... hehehe

Anemonne suuuper tez bym pojeździła ale nie mam rowerka takiego :P

Tabasia i jak??przeszło ?

marela widać zalezy od lekarza -_- no ale dzięki Wam wiem już co i jak :-)

kajka kciuki zaciśnięte!!!

ja zostawiłam młodego w domu do końca tygodnia, kaszle nie ładnie w nocy zaczyna :/ katar się leje, jutro do lekarza z nim idę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry