reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki, nieustraszony, właśnie wiozę sobie kakao do pracy...3 razy chyba przed zalaniem sprawdzę, nie cierpię robactwa...

Spalam w nocy tylko 3 godziny, padam na pysk :-(. Po powrocie z pracy chyba od razu się kimne.

W dodatku parasol zostawiłam w biurze, a jak...wiec teraz wyglądam jak zmokla kura w tym autobusie...przemokla mi też kurtka i telepie się z zimna. Cudowny dzień, nie mogę się doczekać, co jeszcze przyniesie...:@. Jedyny pozytyw to taki, że jadę na kontrolę do endokrynologa, a tsh w końcu raczyło spaść do normalnych wartości :-D.

Miłego dnia, ciepłych pomieszczeń, snu, grzecznych dzieci i w ogóle :-P.

(a tosty były obledne, mogę się tylko nimi żywic :-D)

reklama
Hej słoneczka
JA mam dzisiaj wizyte i drże na samą myśl o niej. Jestem przerażona chociaż nie wiem czym .Tym co mnie czeka u gina czy tym co mnie czeka u laryngologa i alergologa z młodym. Czekam na pigułe aż zrobi młodemu zastrzyk a potem do pracy zgrabiać liście. O 13 po męża do pracy i wróce dopiero koło 20.
Dzisiaj mam jakieś dziwne mdłości i bóle brzucha. Chyba musze się w nospe zaopatrzyć, coby nie zdychać z bólu brzucha i żołądka.

Miłego dnia kobietki

Szaj sprawdź dobrze, ja w końcu wypiłam za 3 razem, kakao przez sitko sypałam lol ale już nie z takim smakiem :-( tobie życze miłej pracy i zagrzej sie szybko jak dojedziesz żeby się nie przeziębić.
Wszystkim pracującym miłej pracy.

hej
jestem u skraju wytrzymałości, nerwy mam w strzępach siedzenie z młodym mnie dobija, on jest taki niedobry, że go nie poznaje:szok: od rana wrzaski i awantury bo ma w dupie wszystko tylko się drze albo piszczy, ja już nie wyrabiam może jakbym nie była chora byłoby lepiej a tak mam ochotę wyjsc z domu i go zostawić

znowu mi śmierdzi wszystko i na nic nie mam ochoty do jedzenia..

Szaj sama mam stracha, zobaczymy jak to będzie, ja też chcę już święta ale jesli chodzi o Wigilie to mam pewne ...ekhm... no.. przeciwności losu. najlepiej bym wyjechała wtedy gdzieś

vesunna współczuje, miałam w kwietniu od złych butów do biegania i zbyt mocnych treningów ale samo przeszło - masaż piłeczką pomaga

babydust ja tylko kanapki z pomidorem jako tako zjem :eek: moją bratowa podejrzewam też o ciąże, bo spasła się :-D ale ona jest dziwna i mamy zerowe kontakty także żadna to różnica

Lei też tak mieliśmy a od 3 tyg masakra, trzeba z nim usypiać itp. tak to sam w pokoju nawet się bawił i szedł spać, no cóż kiedys się to musiało schrzanic :wściekła/y:widziałam ten wózek, kosmiczny trochę hehe fajny ale drogi, ja z lekkich polecam inglesine trip

Kuklaki o faaaaaak!!!!! bleeeeeeee!!!! nie dość, że mam awersje do mleka teraz chociaz kakao tak bardzo chcę, to teraz na 100% nie wypije nic:P

Jaga kciuki za wizytę!!

Dziewczyny od rana do wieczora robicie mi smaka.... :tak: nie ladnie....

Olusia, to specjalnie dla Ciebie, żebyś się przemogła i nabrała apetytu na "normalne" jedzenie :-D

Lei biedna ty non stop w bólu.

Dzień dobry bo zapomniałam,

Ja całą noc prawie nie śpie a przynajmniej tak mi się wydaje, pewnie przez to zże wczoraj tak długo spałam no nic, wstałam pomyślałam że mleka sobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.

Ale wrażenia z rana... Podziwiam za mocne nerwy, ja bym wyrzuciła od razu jedno i drugie i już bym chyba dziś nic nie zjadła :no:

Lei, Vesunna - współczuję dolegliwości.

Kciuki za wizyty i miłego dnia!!!

Dzień dobry...
Ale mam berwa!!!nie mogę sie z Donu ruszyć bo Arek mi zabrał mój klucz!!!!

Zrobilam sobie kawke,zrobilam sniadanko,odpalam BB,siadam...zaczynam delektowac sir Świerza bułka z serem a tu nagle Kuklaki mi z glista wyjeżdża :wściekła/y: dzięki...

Widze, że temat ciuszków tego wałkujemy. (w każdym bądź razie było to na stronie 452 :-D)
:-D
jaka strona 452 ? :) Dobrze Ci tak czytac ? Ja mam teraz 117. Polecam wejsc w panel użytkownika na górze potem z lewej strony poszukać Ogólne ustawienia i tam gdzies ok srodka mozna zmienic ile postów ma byc na stronie . Ja mam 40 i jest ok. Nie musze co chwile zmieniac strony. Oczywiscie nie namawiam ale mysle ze to niezle udogodnienie.

Ja całą noc prawie nie śpie a przynajmniej tak mi się wydaje, pewnie przez to zże wczoraj tak długo spałam no nic, wstałam pomyślałam że mleka sobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.
Nie strasz ;/ To chyba by było u mnie najdluzsze spotkanie z porcelana o ile bym dobiegla. :cool: . Ja pije zimne mleczko z lodowki ze swierzutkim jeszcze chrupiącym chlebkiem żytnim ;)

Hej słoneczka
JA mam dzisiaj wizyte i drże na samą myśl o niej. Jestem przerażona chociaż nie wiem czym .

Miłego dnia kobietki
TEz mam dzis wizyte ;) Ale jakos lajtowo podchodze.

Kurde odprowadzilam syna do przedszkola i mialam zajsc mu kupic pierogow a bylam pod sklepem no i oczywiscie kupilam tylko pieczywo . Musze zaraz wyskoczyc jeszcze raz bo nie mam czasu nic gotowac a to co mam dla nas nawet nie powacha ;) No i udalo mi sie przespac noc. :tak:

Cześć Wam! Nadrobić Was po 3 dniach, to trzeba być mistrzem, ale udało mi się!

:baffled:
Pokażcie swoje brzuszki tutaj! chce zobaczyć, czy tylko moj taki dziwnie duży, bo niestety na ten zamknięty nie mogę wejść.

U mnie etap na ogórki, jak nie zjem 2 słoików wieczorem to nie usne. :baffled: Najgorsze, że zapasy się kończą.. Czas odwiedzić jedną i drugą babcie. :-D

Aurelka, ja też nie mam dostępu. Pokaże tu, jak Ty pokażesz hehe :)

Ale noc, prawie nic nie spałam. Mąż to samo. Ale za to pracuje w domu, nie muszę jechać do biura, wiec nic nie popsuje mi humoru!

Ach. Ledwo wstałam a tu już nerwy z pracy, choć idę do niej dopiero na 12. Ale oczywiście znowu coś źle, ja nie wiem jak wytrzymam te półtora tyg. pracuję na zmianę z moją zastępczynią i jakoś tą praca nam ciężko idzie. Jak byłam sama jakoś nie było problemu a teraz ciągle coś nie tak i nie wiem czy ja to robię źle czy ona ale opinia idzie na nas. A ja się tym przejmuje choć już powinnam mieć w uchu. :-(

A mam pytanie do tych które już czują swoje maluchy cz myślicie że jest szansa abym i ja je czuła. Niby suwaczek pokazuje 13 tydz 6 dni, ale według liczenia gin to 14 tydz a właściciele końcówka czyli jutro zacznę 15 tydz. Nie bardzo kumam o co chodzi ale. Z czasami mam wrażenie zwłaszcza wieczorem że czuję takie pojedyncze pukniecia tuż nad włosami kinowymi. Są dość wyraźne choć krótkie i szybkie. mam wrażenie że różnią się od wszystkich jelitowych bulgotan. Pytam bo przy pierwszej ciąży na początku czułam delikatne pukanie ale w takich drukach, potem było mocniejsze itd. ale tą ciąża wogole jakaś inna więc może

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry,

Dołączam do grona tych, które nie mogą w nocy spać. Pierwszy raz nie mogłam zasnąć a jak już zasnęłam to budziłam się co chwilę i dalej nie mogłam zasnąć. A teraz jestem wykończona :-(
Pogoda nie rozpieszcza. Od kilku dni leje deszcz i jest zimno a ja jeszcze tyle pracy mam w ogrodzie zanim zacznie mrozić...

Jaga, Marela trzymam kciuki za wizyty. Będzie dobrze!!

Doliores współczuje.

Myla jak nie możesz z domu wyjść ro zrób sobie dzień leniucha. Nie ma tego złego :-)

Kuklaki nie pisz o robakach bo tu wrażliwe babki są. Ja normalnie nie mam z tym problemu ale od kiedy jestem w ciąży na sama myśl biegnę pokłonić się porcelanie. ;-)

Vesunna ja też teraz w ciąży w większości pracuje w domu i chwalę to sobie bardzo. Zwłaszcza teraz kiedy zimno i ciemno i cały czas pada.

Asiatipl to idź na zwolnienie. Maluszek ważniejszy. A stresu teraz nie potrzebujesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry