Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JA mam dzisiaj wizyte i drże na samą myśl o niej. Jestem przerażona chociaż nie wiem czym .Tym co mnie czeka u gina czy tym co mnie czeka u laryngologa i alergologa z młodym.
oj nie było Ci dane kakao się napićsobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.
Ja mam cos problem z dodaniem zdjeć. Kiedys mi sie udało a teraz juz dupa...
Mloda juz spi. Złote dziecko. Polecam Wam uczenie dziecka od początku usypiania i spania samemu. Uwielbiam to. Kładę do łóżka i spi. I tak od początku. To samo drzemki. Wiadomo trzeba chwile powalczyć na początku ale dla tych efektów warto sie przemęczyć!
... to kupuje najlżejsza i najlepsza spacerówkę Babyzen Yoyo. Mam juz dosyć wyciągania/wkładania naszego wozka, to wręcz pobad moje siły!!![]()
Vesunna współczuje
Ja mam w obu rękach od lutego zapalenie ścięgien. Zaczęło sie od lewej ręki. Tzw kciuk matki, fachowo zespół De Quervaina, pieszczotliwie przeze mnie zwany dekurwianemzaczęłam nosic ortezy, jedna, druga i jeszcze inna. Jak przestałam karmić to dostałam zastrzyk z kortyzonu, cud miód. W międzyczasie od przeciążenia drugiej ręki zrobiło mi sie to samo ze ścięgnem od małego palca w prawej ręce. I co znow orteza (w dwóch wyglądam jak niedoszły samobójca...) zastrzyk z kortyzonu, ktory nie pomógł, masaże ktore nie pomogły, prądy, zero poprawy. I tak żyje z tym i czekam na dzien kiedy przestanie bolec. Najgorsze jak kciuk sie zablokuje (włókna sztywnieją i nie ślizgają sie po kości) ból niesamowity i nic nie mozna zrobic póki nie kliknie spowrotem
Aha bo kciuk sie odezwał z momentem zajścia w ciąże i zastrzyku mi nie wolno !!
Ale zeby nie bylo tak super kolorowo to wynika to z tego ze przyplatalo mi sie zapalenir rozsciegna podeszwowego w stopieTrzymajcie kciuki zeby to sie cofnelo, bo moze byc nieciekawie jak bede ciezsza.
Zjadłabym bigosu...ale dla siebie jednej nie ma co gara budzić. Idę zrobić tosty z serem, szynka i pesto.
.
Kifsi witaj. To my jesteśmy w tym samym wieku.
Dziewczyny u mnie też pryszcze na całej twarzy. A ponoć w ciąży się promienieje.. hmm...
ja mam cały czas, tylko, ze mi cycki i dekolt zaatakowałyKtorej jeszcze w ciazy wywalilo pryszcze bo zapomnialam. Zeszly juz? Bo mi nie zchodza tylko nonstop nowe, cale czolo i skronie w pryszczach, a w dodatku swedza czasami.,
hehe,Witamy nowa mamcie.
Asior co ty dziś taka rozmowna
Karina ja juz w sumie niewien co przeczuwam ale jak grafie na kobietke to mogę ewentualnie przyjąć ten gratis![]()
Ja całą noc prawie nie śpie a przynajmniej tak mi się wydaje, pewnie przez to zże wczoraj tak długo spałam no nic, wstałam pomyślałam że mleka sobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.
Dziendoberek
ja dzis drugi dzien obudziłam się zmeczonaehhh a dzis caly dzien poza domem - wroce ok 21szej ;/
najpierw praca do 16stej a potem szkolenie :bezpieczny maluch.
siłek i dnia bez bólu dla wszystkich potrzebujących![]()
Dzień dobry wam wszystkim. Już dzieciątko do przedszkola odprawione tatuś do pracy a ja chwila oddechu. Najgorsze że u nas taka wredna pogoda i zimno, a ja nie mam kurtki muszę kupić, ale nie chcę mi się po sklepach chodzić. Wypatrzyłem na allegro fajne, ale boję się że nie trafię z rozmiarem no I czy Napewno bedzie taka ciepla na jaka wyglada.Bo w sklepach albo za drogie ale za cienkie albo nie fajne i nachodzi się nie będę mogła zdecydować się a potem kupię i mi będę do końca zadowolona. Nie nawidze kupować butów i kurtek dla siebie.

Cena faktycznie troche kosmiczna ale w euro to tylko 300 coś ;-) przebolejemy! Dla mnie to będzie duże udogodnienie no i zwyczajnie mi sie podoba ten wozek![]()