reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aurelka ale duzy brzusio
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

hej dziewczyny :-)

Ogarniam czytanie was ale już pisać nie mam kiedy. W pracy dym i do tego jeszcze chyba zostane sama bo laska która ze mną na zmiany robi chyba dostanie wypowiedzenie :eek: Jejku oby do stycznia i wtedy na zwolnienie i w końcu będę miała czas na was :rofl2:

Aurelka zainspirowałaś mnie na imię dla córci hmm Aurelia piękne imię :laugh2:

U nas bez zmian brzusio na razie jakby w miejscu stanął na wadze też tylko +1

Dziś mam mega ochotę na kwaśne i gotuję ogórkową i rybke z kapusta kiszona :-D

Dobry :)

Olusia super ze z jedzeniem coraz lepiej :)

Aurelka śliczny brzusio :)

A ja juz mam dosyć tego dnia ..., terminy i terminy. Rano zawiozłam szefowa na lotnisko (70 km) nie katastrofa, ale przez te budowle na drogach koszmar ... W drodze powrotnej 1 h w korku stałam :( .., szlam spac koło 10:30 ..., koło 12 skurcz mnie w łydce chwycił ze az sie zwijałam :(
O 14 z przedszkola dzwonili ze Emily płakała i ze cos z jej gorsetem nie pasuje ...
O 15:15 z busika od Emily kierowca chciał ze mną rozmawiać o tym gorsecie itd. No i przed chwila przyjechała cysterna z olejem na zimę ...
Ale wspaniałe spanie mialam :(
Ide teraz na godzinkę sie walnąc i do roboty :(

Witam nowe mamuśki :-)

Aurelka spory masz już brzuszek :tak:
Vessuna Twój też niczego sobie, powoli zaczyna być widoczny ;-)

Byłam dzisiaj na nieplanowanej prywatnej wizycie.
Pani doktor bardzo miła, zmierzyła dzidzię dokładnie i pokazała mi co maluch ma między nogami ;-)
Zdjęcia z USG wstawiłam w odpowiednim miejscu :-)

reklama
Joasia, powiedz!! bo mnie ciekawość zżera :) a jeszcze nie mogę zajrzeć do tych wątków :)

Aurelka - ja mam 2 tyg po Tobie mniej więcej :) I to prawda, śliczne masz imię! Jak jeszcze można je zdrabniać :) ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry