reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hejka, nie miałam jakos chwili na forum, maz mnie totalnie zaabsorbował :-D

Piekna ta norweska zima! Zazdroszcze widoków!

Malenstwo cały dzien nie dawało znać ale na wieczor sie odezwało juhhuuu :-D

Fakt, te kaszki naestle/bobo czy bebivita to sam cukier :szok: i chemia do smaku, jak byłam w Pl to kupiłam małej ale powiedziałam, ze nigdy wiecej. Jeszcze sie cukru naje w życiu ;-) co do kszek Holle to bardzo je lubię wlasnie za skład i różnorodność a mała je chętnie. Kupuje tez hippa jedna kaszkę taka na noc, bez smaku, mało słodka i tez nie ma problemu. Tylko w Pl widziałam, ze 35zl kosztuje za 500g :szok:

Cos czuje, ze nie zasnę szybko bo spaliśmy 2,5h wszyscy w trójkę w dzien!

Tez mnie dzis głowa cmi...mam nadzieje, ze jutro nie będzie gorzej!

Dziewczyny wczoraj napisałam tego posta ale mi sie strona zawiesiła i załadowała od nowa...myslalam, ze przepadł! Dzisiaj zobaczyłam przysick przywrócenia automatycznie zapamiętanej treści, ktos wiedział o tym? Faktycznie czesto mi wyskakuje na żółto "auto saved" czy cos...mi tez kilka razy post uciekł i myslalam, ze juz po nim a tu prosze!!

Glowa mnie dalej pobolewa :baffled:

Ostatnia edycja:
hej

zwariuje z tymi zajadami już miesiac je mam i nic nie pomaga :no: stresik już sie udziela przed wizytą...eh..

asiatipl u mnie tak samo brzuch - rnao ledwo co, a na wieczór jak 6 mc ;D

Olusia oby Ci nic nie wyszło, ja w piątek pojdę też oddać mocz, krew i zrobic czystość i biocenoze bo takie mam badania na te tygodnie przewidziane

co do kaszek to też jestem nastawiona na kupowanie holle ( na allegro najlepiej ) bo bobovita i nestle sam cukier niestety,

Lei tak ceny są kosmiczne, mała paczka kaszki zwykłej ok 10 zl to jest jakaś porażka a co dopiero te "lepsze" bezcukrowe

Cześć dziewczyny :-)

Margo, Doli, Neta, Babydust kciuki za wizyty :-)

Ja byłam wczoraj z mężem, maleństwo już spore, 10 cm, sama główka ma 3 cm! Ruchliwe bardzo, widzieliśmy jak się odpycha stópkami :-) No i prawdopodobnie dziewczynka, choć lekarka nie chciała jeszcze na 100% powiedzieć, no ale raczej nic tam między nóżkami nie widać :-D wyszłoby na to, że moje przeczucie co do płci by się sprawdziło ;-)

Margo, piękne widoki zimą, bajkowe, ale temperatur nie zazdroszczę, u nas dziś rano -4 i już cierpiałam :-( nie znoszę zimna...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry