reklama

Kwietniowki 2015

Margo pieknie, tak bym chciala miec na swieta, ja nie pamietam kiedy ostatnio snieg widzialam u nas ja popruszy ze trzy godziny przez cala zime to dobrze i nic nie zostaje, na polnocy grecji i w srodkowej czesci to jest snieg ale w atenach to nic, a do polski dawno zima nie jechalam, moze w przyszlym roku. A masz kominek w domu? Ja to lubie snieg, takiej chlupy nie lubie jak topnieje. A ty zamierzasz do dziecka mowic po polsku od urodzenia? Bo ja tak, greckiego nauczy sie od meza, i od wszystkich, ja tu jestem sama nie mam nikogo z rodziny wiec nie bedzie mialo od kogo sie nauczyc polskiego.

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty!!!&&&&&&
Doliores wszystko będzie dobrze możesz poodrywać metki :-)

Dziewczyny głowa do gory jeszcze trochę i wszystkim nam brzuszki będą rosły a maluchy będą coraz mocniej
Dawały o sobie znać :-)

Ja sobie dzis poprawiłam humor bo zaklepałam sobie na olx.pl detektor tetna taki jak Karina wstawiała zdjęcie, jutro jadę do miasta go odebrać :-) jak mi się uda usłyszeć tętno malucha będe spokojna i szczęśliwa :-)

Doliores ja mam straszne parcie na pecherz cały czas a w nocy to minimu 3 razy i zauważyłam małe problemy z nietrzymaniem moczu :-/

Wszystkim naszym chorowitką i dzieciaczką zdrówka :-)

Olusia w biedronce jest 20% albo 25% na jedzonko dla dzieci kaszki i Twoje słoiczki :-)

Piękna na Norweska zima!! Aż mi się taka zamarzyła:-)

Karina mam pytanie czy Ty już używasz tego detektora?

Natasza, a jakiej firmy to deketor? Tez bym sobie chętnie kupiła :)

Laseczki trzymam kciuki za wizyty, wszystko bedzie ok nie stresujcie sie
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Karina to mile z twojej strony ze o mnie pamietasz..;-)

natasza86 ooo dzieki za informacje.. bede musiala leciec jutro do biedronki... kupie chyba od razu caly karton kaszek... :-)

Zima jest fajna ale w gorach a nie w miescie... w tym roku podaruje sobie jezdzenie na nartach :D moje dzieciaczki by tego nie przezyly... :-)

Renatka fajne te bluzeczki i spodnie...:tak:

doli tak jak pisalam kiedys znow mi sie to przytrafilo dzis ze obudzilam sie i mialam mokro... w srode robie badania i zobaczymy... biore zurawine i urosept...:tak:

Margomari mam znajomych w Norwegii i zapraszali nas do siebie ... no moze kiedys sie tam wybiore....;-)

Ja mam w piatek wizyte... jeszcze tyle czasu... :tak:

Margo pieknie, tak bym chciala miec na swieta, ja nie pamietam kiedy ostatnio snieg widzialam u nas ja popruszy ze trzy godziny przez cala zime to dobrze i nic nie zostaje, na polnocy grecji i w srodkowej czesci to jest snieg ale w atenach to nic, a do polski dawno zima nie jechalam, moze w przyszlym roku. A masz kominek w domu? Ja to lubie snieg, takiej chlupy nie lubie jak topnieje. A ty zamierzasz do dziecka mowic po polsku od urodzenia? Bo ja tak, greckiego nauczy sie od meza, i od wszystkich, ja tu jestem sama nie mam nikogo z rodziny wiec nie bedzie mialo od kogo sie nauczyc polskiego.

Kuklaki mam kominek i w zimie używam go bardzo często. Co do języka to mamy umowę że ja będę mówiła tylko po polsku a on tylko po norwesku (ja nigdy nie będę w stanie mówić w 100% poprawnie więc tak będzie lepiej dla maluszka). Jak dzieciak będzie większy to pewnie ustalimy 2 dni w tyg kiedy między sobą będziemy rozmawiać po angielsku tak żeby małe też się osłuchało. Choć dla dziecka na początek polski i norweski wystarczy. Polski obowiązkowo bo w końcu dzieciak musi dogadywać się z dziadkami i rodziną w Polsce. Tu jestem też sama więc jeśli się nauczy to tylko ode mnie.

Margo no ja tez tak chce ale jak bedziemy we trojke to chyba w jednym jezyku bo jak bede mowic po polsku to moj nie bedzie wiedziec o co chodzi. No to mysle ze jak bede sama z dzieckiem przez wiekszosc dnia to tylko po pl a wszyscy razem po grecku

Vesunna detektor firmy Angel Sounds :-) już nie mogę się doczekać aż jutro go odbiorę :-)

Olusia jak zobaczyłam na plakacie te kaszki to od razu pomyślałam o Tobie :-) ja bardzo lubię kaszki mleczno-ryżowe ale ze wzgledu na cukier nie mogę:-(

Margo ładny widok :)
Ty z Gdynii????? Ziomalkaaaaa:)

Natasza to super ze kupiłaś :) ten detektor ..., napisz jak sie sprawdza :)
Ja jeszcze nie kupiłam , bo pełno innych spraw na głowie ..., i jakos zapomniałam o nim :(

Olusiu słoneczko Ty moje , jak bym mogła zapomnieć ?? :) nie da sie :)

Natasza holle nie mają cukru :)

Mój zajada czasem jeszcze mleczna - orkiszowa holle i z humana mleczna - gryczana z gruszka czasem jemy razem takie dobre :)

Ogólnie dużo owsianki takiej robione j z płatków owsianych jemy choć potem zmywanie po tym to masakra jeśli od razu nie mam weny ;)

Nie znam kaszki takiej firmy :-( najczęściej jadłam bobovite ale skacze mi cukier wysoko po niej . Ja lubię owsiankę ale z tym myciem to racja :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry