Doli jestesmyvrazem dopiero 2,5 roku
Hmm tak sie zastanawiam bo takie do 20-30 zł mozna kupić. Moze zaryzykuje ;-) ja jakos jeansów nie lubię, musze miec miękko i wygodnie. Choc wczoraj kupiłam sweterek z wełna, taki mały masochizm ;-)
Szaj ja byłam w tym roku na Justinie było bosko!!a na Robbiego tez bym poszla, haha ale sie w nim kochałam jako nastolatka!

Ja jak sie dowiedziałam, ze moj ukochany Glen Hsnsard ma koncert we Wrocku to kupiłam bilety bez zastanowienia, był dokładnie 20 dni po urodzeniu Viki. Nie dość, ze pierwsza podróż z malutka to jeszcze pierwszy raz z moimi rodzicami została, siedzieli w knajpce obok synagogi, jeszcze mi sie mała tak skakała po pachy a tam nawet przewijaka nie było

a ja ciuszków nie miałam. Wiec siedziała tam bez bodziakow z brudnymi spodenkami a ja ryczałam ze szczęścia przez pol koncertu...albo przez caly
Dokładnie rok temu o tej porze wydzieralam sie na meza, ze oszaleje z bólu...40 min pózniej zostałam mama po raz pierwszy
Ogolnie skończyłam produkcje pomponow z bibuły i czekam aż sie sernik upiecze. Padam na buzie, od 5 na nogach..