reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla fajny zakup.
Asiorek ale sen, mi sie jakies głupoty śniły ale zapamiętałam że patrzyłam na nogi moje a tam włosy jak u mojego faceta i myśle no kurde przeciez dwa dni temu depilowałam wtf

Myla gratuluje pierwszego zakupu :-)

Asiorek ale sen... jak z filmu... !;-) mnie sie rzadko coś sni... ostatnio mialam sen, pamietalam go potem a teraz juz nie...;-)

p.s wstawilam zdjecie brzuszka mojego do galerii...
:-D

Ostatnia edycja:
A dziś pewnie produkcji nie będzie ...a ja się nudze,wrocilam z cmentarza i siedze w domu u koleżanki i pilnuje jej córki bo ona wczoraj urodzila synka :-D no i jej maz mnie poprosił bo chciał do niej jechać. Ale żeby nie siedzieć bezczynnie to nalozylam sobie farbę na wlosy

Dobry :)
Olusia gratuluje udanej wizyty :)
Figlaste Motylki :) :tak:

Neta no nie wiedziałam .., a z zalando? Tam chyba darmowe ..?
Wszystkiego najlepszego :)

Myla juz szaleje z różowym hehe

Lei córcia dzis tez ma urodziny?
No 100 zdrowych latek dla niej :)

Miłej soboty :)

reklama
Ja właśnie sobie uświadomiłam że też przybędzie mi latek.zupełnie zapomniałam a to już za tydzień moje urodzinki. Ach ten czas leci niby od poniedziałku mam już wolne od pracy ale jak to będzie nie wiem bo jakoś tak w pracy zero rozmowy na ten temat.ja tylko napomknelam że przyjdę w pn pomóc raporty nowej zrobić. Ale co dalej? We wtorek mam wizytę u gin we środę pasowałoby by podejść do pracy z l4. A najgorsze że moja córa rozłożyła się na dobre i antybiotyk dostała na 7 dni i zakaz wychodzenia co trochę komplikuje mi sprawe.Ach jakoś tak wszystko pod górkę się robi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry