reklama

Kwietniowki 2015

U nas antos na razie spi w naszej sypialni ale niestety musimy ja opuscic. przerabiamy pokój na pokoik dla dzieci. Łóżko kupimy od razu piętrowe żeby jeden koszt był bo inaczej nam 2 nie wejdą. na razie Antek będzie spał na dole a góra bedzie sobie czakac.
maluszke będzie spoał z nami w pokoju do momentu az bedzie spał cała noc a potem wyjedzie z łóżeczkiem swoim do Antkowego pokoju.

Normalnie kombinacje alpejskie z tym zeby jakos sie pomieścić. 4 osoby +kot na 50 m2.

A wózownia u nas tez w bloku jest ale hmm myszy tam grasuja i wilgocia jedzie wiec szkoda mi wózka.

reklama
U nas w bloku tez jest miejsce do przechowywania wózka, ale nie dość że klucz jest do tego pomieszczenia tylko u jednego lokatora (wiec jak on wyjdzie z psem na długi spacer to ja będę uziemiona) to do tego tam lokatorzy maja tez rowery, skutery itp...szkoda mi trzymać wózek w smierdzacej piwnicy dlatego będę musiała go trzymać w domu...wiec muszę szukać niewielki i lekki bo u nas windy lubią się psuć i ciągnąć wózek na 9pietro...i bez wozka wypluwam płuca...-_-
Kajka bądź dzielna i kciuki za dentyste !;)
Milia kciuki za wizytę !;)

dygotka polecam łóżka z Ikei, mamy to niebieskie z barierką jest super, przeniosłam syna w wieku 2 lat bo łóżeczko małe było :-D KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - biały - IKEA

milia kciuki za wizytę :-)

kupiłam to łożeczko - białe teraz dla mojej niuni. Śpi w nim od pierwszej nocy i chyba zadowolona :)

U nas mieszkanko małe a poza tym mała miała i dostawkę i łóżeczko to wozek w domu byłby zbędny. My bedziemy maluszka w dostawce "trzymać" do czasu aż zacznie sie przemieszczać, potem te mozna do niej bok przykręcić ale to małe jest...takze albo bedziemy mieli drugie łóżeczko albo córcia będzie spała w takim wlasnie większym z barierka...dla dwulatki będzie dobre? :confused::confused:

to co doliores wkleiła mam. I moja 2 latka spi w nim. jeszcze ani raz nie spadła wiec chyba ok. A moja wedruje po całym łózku

Pat tam gdzie obecnie mieszkam to jest budynek 3 pietrowy i mieszkam na 2... u mamy w bloku mamy 4 windy i mieszkam wyyysoko...prawie pod chmurka he he :tak: windy jak windy lubia sie tez psuc.. ale z wozkiem tak wysoko bym nie szla.. bo nie dalabym rady... he he

No dlatego ja potrzebuje leciutki...mam blok seniorów wiec o pomoc tez nie mam kogo poprosić...ja to mam takich sąsiadów że mi do mieszkania zaglądają i jak raz bez psów wrocilismy to zagladali gdzie są psy i pytali czy sobie rady z nimi nie dajemy i oddalismy -_- jak dziecko się pojawi to juz w ogóle będą zagladac czy aby na pewno go nie bijemy i czy ma normalny dom...-_-

Pat ja bym sie odezwala zeby pilnowali wlasnych spraw i nie wpieprzali sie w czyjes zycie... ostatnio mam gadane, ale by wióry lecialy he he nie pozwolilabym im na to!

Aylin moj tez je lubi, z początku spadł z 3 razy ale szybko sie nauczył.. z początku podkładałam koce i puduszki pod łóżko

dygotka chyba jest takie łóżko pietrowe co się rozkłada na dwa :-)

Ja jestem z tych którzy starszej osobie uwagi nie zwrócą bo mi ich szkoda...chociaż czasem bym chciała ale bym miała wyrzutu sumienia :D mój M to tez tak grzeczny chłopak do starszej osoby tak nie powie...i tracimy na naszej uprzejmości :p

pat ale wszystko ma swoje granice i moze dlatego tak macie bo w ogole nie odzywacie sie! i oni to wykorzystuja! ... ja tez odzywam sie z szacunkiem do starszych osob ale bez przesady ! nie bedzie mi ktos wlazil w moje zycie brudnymi butami swoimi... tak czy siak ja bym sie odezwala grzecznie i po sprawie.. a jak by dalej bylo jak jest to byla by inna rozmowa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry