reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Współczuje wam tych bóli kobitki moje. Oby nic was juz nie męczyło. Ja ciążę przechodze w miarę dobrze choc z Antkiem czułam sie lepiej ale to pewnie przez to zy nie było dziecka malego plus mąz w delegacji cały tydzień a ja leniuchowałam sobie. teraz praca dom dziecko i czuje zmęczenie.

A ja dzis dostałam niezapowiedzianie podwyzke w pracy :szok: niespodzianke mi zrobili normalnie

hej

od rana mam jakis przykurcz czy skurcz czy coś w szyji, nie mogę ruszac, chodzę z głową odwrocona w 1 stronę i na dół pochyloną, boli jak diabli :( a wszystko przez to, że się przeciągnęłam mocno i coś mi strzeliło z tyłu szyji i tak sie to zaczeło :/

poza tym odebrałam spodnie ciążowe od krawcowej, miała mi zwężyc nogawki, no cóż dalej sa szerokie dosyć :/ i skróciła mi nogawki też ale chyba za dużo wyszło mi mam krótkie :/

zaraz jadę do h&m poszukać jakichś szmat dla siebie...

dygotka zdrowka , fajna niespodzianka! :D tez chcę hehe ;D

Lei wspołczuje bidulo :(

milia gratki wizyty!!! :-)

Amisia widzisz dałas rade;-)

vesunna kuruj się, ja mam tak samo wyjde raz i od razu gardło boli :/

Dygotka, super, gratulacje :-)

Pat, a jak te wymiary dodać? bo kości udowej mam długość, ale brzuszka i główki obwody, hmm, brzuszek będzie więc dłuższy, po zsumowaniu tych obwodów wychodzi mi też 18-19 cm, a pewnie jest większa troszkę :-)

Doli, współczuję, mój mąż biedny czasem tak ma z szyją :-( a ze spodniami też pech, nie da się przedłużyć? podszyła je czy obcięła?
powodzenia na zakupach :-)

Dzień dobry.
Ja dziś nie wstaje. Obudzilam się o 7 wyprawilam dzieci do szkoły i poszlak dalej spać, obudzilam się po 9, poszłam do sklepu,zjadlam śniadanie i leże dalej. Normalnie sił mi brak.

Milia gratuluje udanej wizyty.

Ja mam co chwile sny jakieś zrypane. Śni mi się dzidz mój zawsze jako chłopiec, no raz się śniło obojnakiem ;) czy cos chce mi powiedzieć że PAN dr palnal pomylke ?? :-D

Mialam Wam pisać ostatnio juz ze robi mi się krevha ciazowa. Jeszcze bardzo blada ale jest. Chciałam uchwycić na zdjęciu ale nie widać

Ale dorodne dzieciaczki macie :-) ciekawa jestem ile na moja. Jeszcze tydzień i sie dowiem. Jade teraz do dentysty a potem pewnie do lidla, teraz tam sa mandarynki za 2,99 :-) i sprawdzę czy z tych ciuszkow cos zostalo

Myla, nie zamartwiaj się, u mnie nadal dziewczynka, to i u Ciebie nic nie wyrosło na pewno...
A jaką masz morfologię? nie masz przypadkiem anemii i przez to taka słaba nie jesteś?

Vesunna, no patrz, a ja wczoraj kupiłam za 5,99 bo już tak mi się chciało mandarynek, a wcześniej same brzydkie były... daj znać, jak te ciuszki :-)

Pat
, ja oprócz tych wymiarów mam jeszcze tylko wymiar dwuciemieniowy główki, ale nie przejmuję się tym, bo to zwykła wizyta była.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry