Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mi by się taki maz przydał... Idź kochanie do fryzjera umyć włoski, do dentysty umyć ząbki...
moja kolezanka tez żadnych objawow nie miala, gdyby nie zatrzymanie @ i brzuszka to by nawet nie wiedziala ze w ciazy jest...

Ale dorodne dzieciaczki macie :-) ciekawa jestem ile na moja. Jeszcze tydzień i sie dowiem. Jade teraz do dentysty a potem pewnie do lidla, teraz tam sa mandarynki za 2,99 :-) i sprawdzę czy z tych ciuszkow cos zostalo
Zgodnie z wyliczeniami położnej jutro kończę 21 tydz. Ja już nie wiem jak oni to licząbo wg lekarza termin pozostaje bez zmian na 03/04. Jak to mój lekarz stwierdził - później nie ma co zmieniać bo najbardziej dokładny termin można wyznaczyć w 11-12 tyg a później dziecko co raz większe więc niema sensu. Pożyjemy, zobaczymy
![]()