reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziekuje za zyczenia zdrowka! Gardlo delikatnie drapie ale nie jest zle :-) pije herbate z miodem, sokiem malinowym i cytryna :-) ostatnio mi pomoglo.

Sluchajcie, bylam w lidlu. Mandarynek praktycznie nie bylo, zostaly takie niedojrzale, za to pomaranczy sporo w tej samej cenie.
Ubranka wszystkie byly :-) ale.
. Przed lidlem zaszlam do pobliskiego lumpka i tam sie niezle obkupilam. Za tyle ubranek zaplacilam 50zl. Bylo tez mnostwo kombinezonow swietnych, ale raczej ze wskazaniem na płeć. Wiec jak za tydzień potwierdza dziewczynke to znowu tam pojade :-) wklejam zdjecie ubranek.

Babydust wlasnie dzis sprawdzalam i wyniki juz 12 listopada mialam na mailu, a robilam 5. U mnie wszystko ok.

Kuklaki zdroooowka i spokojnego wieczoru.

Moj maz wlasnie zasnal z glowa na moich kolanach. Nie moge sie ruszac :-P

Kurde jednak nie moge wstawic zdjecia z komorki :-( a wcześniej moglam

My juz po wizycie i dostalam antybiotyk bo jakąś grzybobakteria mi się zalegla i to tak juz mocno...-_- ale podobno jak zaczne leczyć to małemu nic nie grozi wiec zaczynam kuracje :)

Za pierwszym razem bralam natamycyne a teraz przepisala mi silniejszy macmiror complex. I później mam co 2-3 dni aplikowac sobie probiotyki żeby mi się nie odnawialo. I szlaban na przytulanki oczywiście..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry