reklama

Kwietniowki 2015

Wróciłam z biedry właśnie. Bo mój jutro jedzie w delegacje to szybkie zakupy bez dziecia zrealizowalam i jutro będę ciasto na piernik mieszać. Późno juz troche ale jeszcze zdaze. Moze więcej zrobię to na pierniczki wyjdzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Babydust to bylo od prefvnait i temat to wynik. Moze do spamu Ci wpadlo?

A dziewczyny idźcie do dentysty
Ja nie miałam do tej pory problemów ale teraz strasznie polecialy mi zeby. To juz 6 dziura! Dzidzius ciagnie wapn :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez mialam mega uplawy. Ale nie czulam pieczenia i swędzenia jak zazwyczaj (bo przed ciąża miałam problemy ale jak juz dostalam silne leki to okazało się ze jestem w ciąży), i dzisiaj okazało się ze te uplawy stad że jak to powiedziała ginka "nic nie widać w środku":p tak mnie zlapalo...

Ja mam wizytę dopiero 2.12 .., i zastanawiam sie nad wcześniejszym terminem, bo brzuch twardy mam i te boleści jakby pełny pęcherz był ..., myslalam ze bedzie lepiej , a tu podobnie dzis ...
Ostatnio brałam tez na grzybka tabletki z maścią ..., ale u mnie to jest w wewnątrz i nic na zewnątrz nie czuje, tylko te upławy ...
Tyle terminów mam w ciagu następnych dwóch tygodni ze nie wiem kiedy do gina pójść ... Telefony tylko w poniedziałki odbierają ..., tak bym musiała podjechać ...

hej

u mnie leje, wieje, zimno i auto nam nie odpaliło i mąż musi z małym autobsem i tramwajem do p-kola się tłuc masakra w taka pogodę, nic tylko czekam na zaraze kolejną :crazy:

Karina woda przegotowana z miodem działa , tylko wypij na czczo, to może idź wcześniej jak się martwisz albo zadzwoń chociaż??? może to jakaś jelitówka jak u nas? :/ teraz taka pora roku sprzyjająca niestety

Myla pozytywne zmiany? :D fajnie :-D

ja też witam w klubie wrażliwych żolądków, kiedyś nic a teraz po prawie wszystkim jakis ból :/

Pat zdrówka

Aylin masz jakiś dobry przepis na piernik ?

vesunna mam ten sam problem ja idę za tydzień znowu i potem znowu i znowu :P teraz szybciej znajde czas na to niż potem

Dzień Dobry,
Dziś wstalam wcześniej, bo musze wysprzątać całe mieszkanie. Odwiedza mnie dziadek :) Wstawiłam już rosołek i biorę się za odkurzanie.
Wklejam Wam zdjecia tych ubranek co kupiłam w lumpeksie

DSC_0498.jpg

Miłego dnia

Załączniki

• DSC_0498.jpg
    DSC_0498.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Witam się porannie, deszczowo i pochmurnie ;-).

Zamartwiam się, czy z dzieckiem jest wszystko w porządku...Brzuch mam mały, kopniakow nie czuję jako takich, generalnie jestem klebkiem nerwów. Przy zatruciu pokarmowym miałam ból podbrzusza, podobnie jak na okres, ale jakoś inaczej jednak...już miałam z pracy biec do gina, ale po nospie przeszło. Wizytę mam dopiero za tydzień, do tego czasu chyba osiwieje...

Pocieszam się, że czuje delikatne mrowienia brzucha, takie jakby kilkusekundowe twardnienie - możliwe, że to już te skurcze Braxtona? Na razie mam schize, że mały nie rozwija się prawidłowo, nie rośnie albo coś jeszcze innego :-(. Zwariuje z ta ciążą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry