reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Możliwe, ze to nic złego, wiem, ze duzo kobiet plami na początku. Ja w poprzedniej nie plamilam dlatego sie troche niepokoje. Tym bardziej, ze dzis wyjeżdżam to wole sprawdzić na miejscu u mojej ginki skoro mam możliwość. A może juz serduszko uslysze :)

reklama
Rama o kuźwa :/ :/

Aylin hej :-) daj znac co po wizycie

Lei a ty nie z Polski tak?? wtedy można zaszaleć z imionami ;-) mi JUlie sie "przejadły" wszędzie na około, tak samo Leny, jakiś wysyp jest, && za wizyte

Mila hej

grubson hej dużo spokoju życzę

U nas to głowie moj mąż wynajduje imiona które mu sie podobają a ja robie selekcję hehe. Uparł sie na klasyczne stare polskie (polsko brzmiące) imiona. Bedzie problem jak bedzie drugi chłopak ale dla dziewczynki mamy juz kilka pomysłów ;)

Moze powiecie ze za szybko, ale ja zaklinam rzeczywistość ;) jak beda problemy bede sie martwić ;)

Aylin a wlasnie myśleliśmy o Mai jak coś.. ;-)))

Iza u nas problem z imieniem dla chłopaka.. jakaś masakra z wyborem nikt nic nie wie, chcę normalne imię a trudno wybrać

Już po... :(

Po szpitalu wróciłam do ginki...
Dała mi skierowanie na betę.
Jutro idę zrobić, bo dziś już za późno.
Pojutrze z wynikiem do ginki...

Ale to już koniec :(
Wypadła ze mnie fasolka :(
Beta ma być po to, by wszyscy przestali robić ze mnie wariatkę - łącznie ze sporą częścią Was :(
Widziałam współczucie na jej (ginki) twarzy... Dlatego pewnie dała mi te skierowanie :(

reklama
Rama cholernie mi przykro :( jednak mysle, że to lekarka zawiniła bo gdyby zrobila to zasrane usg albo kazała Ci zrobić bete to można by było coś zdziałać,

Do góry