reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
U mnie cykle jak w zegarku ale owu byla tydzien wczesniej dlatego test tak szybko wyszedl no i byl czuly. Pozniej sie wkrecilam ze moze blizniaki ale usg pokazalo jedno serduszko ;)

Poszłam do tej ginki. Teraz już miała inny wyraz twarzy.
Właśnie czekam na autobus do szpitala.
Teraz mnie pocieszała, że przynajmniej mam już dwójkę... :(
Ale nie wie czy straciłam dziecko na 100%, więc dała skierowanie.

Jednak ja czuję, że to koniec, bo te skrzepy były zbyt duże :(

Dzień dobry :)
Chciałam dołączyc do was, tak de fakto to czytam od początku grupę. Ale obiecałam sobie ze dołącze po wizycie potwierdzającej u gina. Test 2 kreseczki (mikro blade) pokazał 3 sierpnia. W dniu miesiaczki która nie przyszła :) Wizyta u gina - dzis wieczorem, zobaczymy co powie i czy cokolwiek bedzie widać. W pierwszej ciązy w 7 tyg wg OM serduszka jeszcze nie było. A teraz - zobaczymy.
Jestem mamą 2 letniej blondyneczki o niewyczerpanych zasobach energetycznych - wiec nie obiecuje ze bede sie intensywnie udzielać - aby nie skłamać. A i na forum od 2011 roku - w grupie mam z czerwca 2012 :)

Ja robiłam test 3 dni przed spodziewana miesiączka i był negatywny. Tak mnie tknelo w razie czego bo mnie czekał ostro imprezowy weekend. Tydzień pózniej wyszły dwie krechy i to mocne. Tez myslalam, ze bliźniaki ;)

Doliores podoba mi sie Liam dla chłopca a dla dziewczynki Mia (choc u nas oklepane jak Lena i Sophia) a maz chce Julię a dla mnie juz takie zwyczajne juz, tyle Julek w Pl znam. Choc tu rzadko. Ponoć ja wybrałam Viktorie to on drugiej córce da ;) do nazwiska Julia pasuje!

A maz nosił pralkę z moim bratem bo sie przeprowadza z ukochana do Berlina i rano wstał i sie nie mógł ruszyć :(

Plamienie miałam raz jak byłam w szpitalu potem sprawdzalam co chwile ale nic. Jak cos to by mnie przyjęli od razu i tak tam 8h prawie spędziliśmy! ;)

Rama ona nie ma usg?? Ta lekarka?

Kurde dziewczyny, jak nie macie ochoty to nie czytajcie postow Ramailuji i po klopocie. To jej sprawa czy zrobi dodatkowy test albo czy pojdzie na bete. A niektore wasze posty byly naprawde niemile. Na serio, nie rozumiem i nie lubie takich akcji :/
Rama trzymam kciuki, dawaj znac co u Ciebie!
A mi mdlosci nie przechodza, ale jakos dalam rade zwlec sie dzis z lozka.
Witam nowe dziewczyny!

Co do IP, bylam we wtorek z bolem brzucha, zrobili mi usg i z marszu przyjeli.. Takze nie ma co tak najezdzac na sluzbe zdrowia bo spokojnie mogli mnie olac, a WSZYSCY i lekarze i polozne naprawde byli bardzo mili i im zalezalo, mimo tak wczesnej ciazy i w sumie dosc malo obiektywnego objawu...
No ale juz jestem w domu, wypisalam sie w piatek. I tak wiekszosc lekarzy potwierdzala to, co sama wiedzialam, ze no spa, luteina i lezenie to jedyne co mi zostaje. Ogolnie chyba nie jest zle bo byl pecheyk z cialkiem zoltym, beta 13 000 takze powyzej normy. Ordynator mnie chcial przetrzymac przez weekend zeby mi zrobic usg w poniedzialek, ale sama pojde w srode do lekarza.

Ogolnie bylo 'fajnie', lezalam na sali z 3 dziewczynami po poronieniu, 8, 10 i 14 tydzien...
Takze nawet jak jakims cudem utrzymam te ciaze, to do konca wrzesnia na pewno nie bede spac spokojnie i do wtedy tez nikt sie nie dowie o ciazy...

A tak poza tym witam liczne nowe zaciazone :-) Dbajcie o siebie!!

Ja ciażę ierwszą przechodziłam modelowo - i mam taka nadzieję mała ze i druga upłynie mi bezobjawowo. Zadnych mdłości, spadków energi itp. Generalnie czułam sie jakbym w ciazy nie była. I takiego samopoczucia wszystkim wam i sobie też zyczę :)

reklama
lei w mojej ściadze jest napisane ze na początku plamienia sa normą. U mniej wiecej połowy ciezarnych. I niepokój maja wzbudzac jedynie te z "żywą" krwią

Do góry