reklama

Kwietniowki 2015

Karina34 kochana przykro mi.... zdrowka dla was !:tak: musi byc dobrze !!

Amisia221 co za pysznosci zrobilas... daj troszke !!;-)

doli ja akurat nie lubie bite smietany... :tak: ale zjadlabym sobie jablecznik albo ciasto toffi z kokosem ;-) ostatnio odkrylam i jaki pyyyyszny

klaudia1219 witaj :tak:

milia80 ooo dobry pomysl... musze sobie kupic..michalki tez dobre.... :-)

A ja do 3 w nocy nie spalam.... przewracalam sie z boku na bok.. jakas masakra... a o 6 pobudka bo leki biore i polozylam sie znow... potem moj wstawal do pracy wiec znow nie spalam... ech.... popoludniu znow mi sie kimnelo...wiec pewnie znow beda problemy ze spaniem...
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Jutro mam gosci i swietujemy :-) maz zrobil zakupy wiec cos przygotuje....

reklama
Jakie mi brat piękne ubranka przywiózł oczywiście dla chłopca:-) wstawie może jutro fotki jak obczaje jak to zrobić :-) a moze jakiś wątek apropo naszych zakupów i prezentow ?:-)

Czas spedzony z brate super ale krótko bo w niedziele o 7 rano ma samolot a jeszcze pełno spraw do załatwienia bo to bardzo rozrywkowy człowiek :-)

Jestem w 19 tyg i +/- 2-3 dni

Mój dzisiaj odpoczywa :) czasem kopnie albo się powierci ale nie tak intensywnie jak zazwyczaj. Jak przyłoże mocniej rękę do brzucha to zamiast kopniakow czuje wibracje i jak szura mi po brzuchu :p
Nie wkrecac sobie !;)

A bo to dlatego że Antka toczyła juz w 16 tygodniu i to od razu mocno i bardzo dużo się wiercil a teraz jest zupełnie inaczej mało się synuś rusza i tak delikatnie tylko smyra a wizytę mam dopiero 8.12

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry