reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kulkami no ze tyle kasy wydalam a praktycznie kupilqm tylko produkty na tort!!!!

Kurde cos mnie bierze,gardło mnie boli i trzese się cala brrr

No bo wszystko takie drogie ze masakra, 100 wydasz a w reklamowce gowno:angry:

Karina34 kochana przykro mi.... zdrowka dla was !:tak: musi byc dobrze !!

Amisia221 co za pysznosci zrobilas... daj troszke !!;-)

doli ja akurat nie lubie bite smietany... :tak: ale zjadlabym sobie jablecznik albo ciasto toffi z kokosem ;-) ostatnio odkrylam i jaki pyyyyszny

klaudia1219 witaj :tak:

milia80 ooo dobry pomysl... musze sobie kupic..michalki tez dobre.... :-)

A ja do 3 w nocy nie spalam.... przewracalam sie z boku na bok.. jakas masakra... a o 6 pobudka bo leki biore i polozylam sie znow... potem moj wstawal do pracy wiec znow nie spalam... ech.... popoludniu znow mi sie kimnelo...wiec pewnie znow beda problemy ze spaniem...
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Jutro mam gosci i swietujemy :-) maz zrobil zakupy wiec cos przygotuje....

Olusia ty to z tym spaniem przewalone masz, ale ja dzis tez wstalam od 8 a po poludniu 2 godz prawie spalam wiec tez pewnie po nocce

A już jesteście po usg połówkowym? Bo ja mam w środę i tak się boje czy wszystko będzie dobrze... Tez macie tak przed badaniem czy tylko ja mam takie fazy?

Jak to powiedzial Wazki z Kilera- zzzzawsze

W skrócie nie wiem jeszcze co z Emily, płakała cały dzien prawie, jest bardzo zaflegmiona i stan podgorączkowy ma. Dzis wieczorem zrobiliśmy rentgena płuc jutro lekarze powiedzą co jest ... Jest na antybiotykach i kroplówkach ...

Ide spac, bo sama jestem wykończona .., łeb mi pęka , choróbstwo sie rozprzestrzenia ... Moj i teściowa tez sie rozkładają ...

Dobranoc ...

witaj Karina :-) widzę, że nie tylko ja taki ranny ptaszek jestem :-D

dziś mój mały zrobił nam niespodziankę i przyszedł do nas spać coś po 2 w nocy, a teraz o 6 rano usiadł na łóżku i mówi - mama już się wyspałem, wstajemy :-D
ja dziś jadę wyniki krwi i moczu robić, bo we wtorek wizyta z badaniami połówkowymi... tym razem stres jest większy, bo już mnie po woli dopada :szok:

Karina z córcią będzie wszystko dobrze. Najważniejsze, żeby zdj rtg było czyste. Jest pod fachową opieką i szybko wróci do domku :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Karina jaka się dzis czujecie z Emily?

Magdalena moja corcia też dziś do nas przydreptala ale dopiero o 6:30. Na szczęście poszła jeszcze spać :)

To ja jestem chyba jakaś dziwna bo sie nie denerwuje przed usg. Zawsze czekam z niecierpliwością ale bez stresu. No może teraz na pokojowym trochę się stresowałam ale to już jak byłam w gabinecie i kładłam się na łóżko :)
Powodzenia na wizytach dziewczyny. Zobaczycie że wszystko będzie dobrze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry